MarjolijnDesmet_Balans

Online training: Bouw je droombusiness

En leef vanuit vanuit jouw ikigai

⊹ Wil jij jaren van ontdekken en ‘ik-pak-alles-aan’ besparen en meteen een sterke, goed voelende business neerzetten?

⊹ Of loop jij nu vast in je bedrijf, terwijl je weet dat er meer uit jezelf én je business te halen valt?

⊹ Werk je keihard, maar levert het weinig geld of voldoening op?

Ontdek dan in 5 stappen hoe jij vanuit jouw beste zelf een succesvolle business bouwt.

(Her)ontdek hoe je jouw talenten, positieve energie en passie inzet voor meer plezier en een mooiere wereld. Met werk en klanten waar je écht gelukkig van wordt.

Hoe je dat doet? Door te leven vanuit jouw ikigai. En daar ga ik je bij helpen.

Kies jij voor je eigen geluk?

Je zit vol energie en enthousiasme, want je wil gaan ondernemen. Of je bent al even (parttime) bezig en wil er vol voor gaan.

Yes! Maar hoe dan precies? Hoe zet je jezelf ijzersterk neer, met werk én klanten waar je de meeste energie van krijgt? Hoe kan je zo snel mogelijk succesvol zijn. En blijven?

Of, je onderneemt al eventjes en bent dol op je werk, maar het voelt alsof je business niet meer klopt. Je trekt klanten aan die niet (meer) bij je passen, je verliest je missie uit het oog en wil weer met meer plezier en passie ondernemen.

Vaak doen we dingen die niet of niet meer passen. We raken afgeleid door alles wat we denken te moeten en zo vergeten we waar het écht om gaat: onze eigen essentie.

Het is een bekende valkuil. Je laat je verleiden om je constant aan te passen, omdat de buitenwereld dat van je verwacht. Of je blijft doorgaan omdat je nu eenmaal een bepaalde keuze hebt gemaakt.

Maar dat is bullshit. Je mag namelijk áltijd iets anders kiezen. Je groeit en daar horen veranderingen bij: soms past wat je al jaren doet gewoon niet meer bij jou als persoon. Ook jouw business en bijbehorende doelen mogen – moeten zelfs – mee groeien in die veranderingen.

Voordeel als starter of parttime ondernemer: Je bespaart jezelf jaren van ploeteren, investeren en herontdekken door nu meteen de technieken en tools te leren om het wél meteen goed te doen.

Ilona

Wat een waardevolle training, echt een eyeopener! Dankjewel Marjolijn, voor jouw liefdevolle schop onder mijn kont. Je hebt het echt voor elkaar gekregen om tot de essentie te komen. Wat is nou echt belangrijk en wat wil ik? Ook: wat heb ik daarvoor nodig? Jij kan als beste helpen om op al deze vragen het antwoord te krijgen. Bedankt voor de power fuel die je me hebt gegeven voor nieuwe kansen en mogelijkheden!

ILONA – LIV SKIN CARE

“Je hebt het echt voor elkaar gekregen om tot de essentie te komen.”

Leef naar jouw essentie.

De sleutel tot geluk en voldoening

Als mens is het je plicht om voor je eigen geluk te kiezen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je klanten en je business. Want als jij voor je eigen geluk kiest, wordt alles wat je doet daar automatisch beter van. De juiste keuzes – die het beste bij jou passen – maak je door te blijven reflecteren.  Zie het als een soort APK: leef je wel volgens je ikigai?

Ikigai is een Japanse filosofie die staat voor ‘de zin van het leven‘. Het is een fantastische manier om te leven naar jouw essentie. Waarom ben jij hier en wat is jouw doel in de wereld?

De ikigai filosofie bestaat uit vier componenten: passie, missie, roeping en beroep. Niets meer, niets minder. Hierbij gaat het om het vinden van de juiste balans: that perfect spot where magic happens en de sleutel tot geluk en voldoening.

Marjolijndesmet.nl

Luister de Ikigai podcast aflevering op Spotify!

MarjolijnDesmet_Beeldmerk_Zwart

Herken je dit?

⊹ Je wil meteen het juiste pad naar succes

⊹ Je wil goed kunnen leven van je business

⊹ Je loopt vast in je business, je bent toe aan de volgende stap

⊹ Je snakt naar meer focus, balans, geluk en voldoening

⊹ Je wil ondernemen vanuit je hart en ziel

⊹ Je wil bijdragen aan een betere wereld

⊹ Je wil lichter ondernemen én leven

Dan is het tijd om op zoek te gaan naar jouw ikigai!

Ik geloof in
de kracht van het geheel.

We hebben allemaal de mogelijkheid om onszelf en ons leven (opnieuw) te creëren. En hoe dichter we bij onszelf blijven, hoe makkelijker dat gaat. In je leven én je business. Druk van buitenaf maakt dan plaats voor balans, nieuwe ruimte en flow. Dit is makkelijker dan je denkt en ik kan je daarbij helpen.

Dualiteit is er altijd, maar ik geloof in de kracht van het geheel. En vanuit daar keuzes maken. Het is belangrijk om je dualiteit te omarmen, zodat er eenheid ontstaat tussen het hoofd (denken), het hart (voelen) en de ziel (weten). Daarom bied ik niet of of, maar en en. Want waarom zou je kiezen?

Marjolijndesmet.nl
Laura

Ik deed mee met de ikigai training omdat ik niet meer happy was met de manier waarop het ging met de salon. Ik had geen plezier meer in het werk en was mijn doel kwijt. Marjolijn is altijd heel positief en inspirerend en ik wist dat zij de persoon zou zijn om mij weer de juiste richting in te sturen.

LAURA – SALON BEAUTIFY

“Ik had geen plezier meer in het werk en was mijn doel kwijt.”

Wat krijg je?

Dit zit er in de online training.

Misschien denk je nu nog: ‘Klinkt allemaal super tof, maar hóé creëer ik dan mijn Droombusiness?’ Bij deze wat praktische informatie. Het traject duurt gemiddeld 5 tot 7 weken, afhankelijk van hoeveel tijd je eraan besteedt. In deze periode komen de volgende onderdelen aan bod:

Online training

In een krachtige online training ga jij niet alleen op zoek naar je ikigai, maar vind je ‘m ook.En vanuit daar maak je een professioneel, goed doordacht businessmodel en een concreet actieplan om succesvol te ondernemen.

Community

Je krijgt levenslang toegang tot de besloten Facebookgroep, waar je vragen kunt stellen aan andere deelnemers. Je voortgang delen of gewoon connecten met anderen. Het mag allemaal, maar niets hoeft! Jij kiest hoe jij deze training wil doorlopen. 

Rust & ruimte

Zodra jij jouw ‘eigen ik’ ontdekt, inclusief alle mooie én crazy eigenschappen, ontstaat er meer ruimte. Want des te meer jij jezelf bent, des te simpeler alles wordt. Je kunt je leven en je business opnieuw ontwerpen, om zo de basis van wie jij bent stevig neer te zetten. En dat geeft rust!

En dan?

Na deze training…

👉🏻 Durf je keuzes te maken die goed zijn voor jou

👉🏻 Zit je vol focus, energie en inspiratie

👉🏻 Bouw je je business succesvol én op jouw manier

👉🏻 Staat er een mega aantrekkelijk aanbod voor jouw ideale klant

👉🏻 Blijf je dicht bij je ‘eigen ik’

👉🏻 Onderneem je simpeler en lichter

Marjolijndesmet.nl

Een bericht van het universum

Sta jij te springen om jouw mooiste leven én business te creëren? Heb je zin om als mens en ondernemer te groeien, om zo nog meer impact te maken in deze wereld? Dan is het tijd om vol voor jouw geluk te gaan. Maar dat vraagt wel om een investering, namelijk:

€ 444,-

NU € 44,- 

En dat is geen willekeurig bedrag, maar een bedrag met een spirituele betekenis. Dubbele getallen worden namelijk ook wel engelengetallen genoemd. Wanneer je ze ziet, zou je het kunnen opvatten als een duwtje in de rug van het universum. En het getal 444 past perféct bij het doel van deze online training. En 44 ook. Het is dus niet voor niets dat jij die getallen nu voorbij ziet komen.

Dit betekenen 444 en 44?

444: De engelen willen dat je weet dat ze dicht bij je in de buurt zijn om je te helpen met je levensreis. Heb er vertrouwen in dat de veranderingen, een nieuwe start en een nieuw begin succesvol zullen zijn en je vooruit zullen helpen in het leven.

Je hebt het punt bereikt in je leven waar je klaar bent om je persoonlijke beperkingen en alles wat je ervan weerhoudt je ware zelf te zijn, te overstijgen.

Volg je hart en dit zal je leiden naar je levensdoel en ware zelf.

44: Het engelengetal 44 staat voor stabiliteit, kracht en manifestatie van doelen en ambities. Wanneer je dit engelengetal tegenkomt, kan het dienen als een herinnering om je te richten op het bereiken van je doelen en om te blijven werken aan je persoonlijke en professionele groei.

Het vraagt doorzettingsvermogen en tijd om je het verlangen van je ziel waar te maken. Wees daarom ook niet ontmoedigd als het even niet lijkt te lukken. Geloof in jezelf, ga door en dan zal je beloond worden.

Veelgestelde vragen.

Wat is ikigai nu eigenlijk?

Ikigai is een Japanse filosofie en staat voor ‘de zin van het leven’. Zeker in deze tijd, waarin we allemaal massaal voor een crossroad staan zinvol om over na te denken. Hoe wil jij de rest van je leven leven? Welke keuzes maak je vandaag die leiden naar een leven vol vervulling?

Ikigai gaat om het vinden van de juiste balans, that perfect spot where magic happens, de sleutel voor geluk en voldoening. Volgens de Japanse filosofie hebben wij allemaal minimaal 1 ikigai in ons, die door tijd en persoonlijke groei kan veranderen. Ikigai is een puzzel van 4 componenten: 

  • Passie
  • Missie
  • Roeping
  • Beroep

Je gaat op zoek naar waar deze componenten elkaar overlappen en zo uitkomen tot een magisch midden, waar alles samensmelt. Daar zit je ikigai, jouw unieke purpose.

Voor als je meer rust en vrijheid wilt ervaren, omdat je alleen nog maar dat doet wat écht bij je past. 

Als je je echte roeping wil vinden en de dingen meer vanuit verbinding met jezelf wil doen. Meer verbinding met je hart, je ziel en je werkelijke zelf, en daarmee maak je de wereld mooier.

Is dit traject wel voor mij?

Deze training is voor als je meteen goed wil starten met ondernemen, maar ook als je het gevoel hebt dat je niet in je magic zone zit. Als je op automatische piloot onderneemt en de bezieling in wat je doet mist. 

Voor als je meer rust en vrijheid wilt ervaren, omdat je alleen nog maar dat doet wat écht bij je past. 

Als je je echte roeping wil vinden en de dingen meer vanuit verbinding met jezelf wil doen. Meer verbinding met je hart, je ziel en je werkelijke zelf, en daarmee maak je de wereld mooier.

Ik zie dat er ook een boek is van ikigai, kan ik dat niet gewoon lezen?
Dat is sowieso een goed idee! Ik pak de boeken er zelf ook nog regelmatig bij om dingen opnieuw te lezen en te reflecteren. 

Maar wil je de kennis echt integreren en jezelf transformeren, dan past deze training bij je. Naast dat deze training nog zoveel meer kennis en tools bevat die je niet in de boeken terug leest, zijn de groep van gelijkgestemden én ik als coach de extra stok achter de deur! Kennis kun je tegenwoordig overal vinden, als je genoeg zoekt. Maar hoe je het implementeert maakt het verschil!
Wat ga ik leren en wat levert het me op?

Wow, waar moet ik beginnen?! In dit traject ga je leren om te kiezen voor jezelf. Voor wat jij écht belangrijk vindt en past bij wie jij bent. Wie jij wilt zijn. Je leert meer te sturen vanuit je innerlijke eigen-wijsheid.

Je gaat staan voor je roeping en wat jij deze wereld te bieden hebt. Je gaat ruimte creëren, essentiële keuzes maken en je bedrijf zo inrichten dat het je vervult met plezier. Dat het ondernemen (weer) licht en vrij voelt en je creativiteit en energie groeit. Je maakt de wereld een stukje mooier met jouw prachtige missie! En met de tools, kennis en coaching op business niveau leer je jouw missie te verpakken in een krachtig aanbod dat perfect aansluit bij de behoefte van jouw ideale klant.

Gaan mensen wel betalen voor mijn roeping?
Absoluut! In deze training ontdek en verfijn je wie jouw ideale doelgroep is en kom je erachter wat hij of zij nodig heeft en naar verlangt. Hiermee maak je een gouden match tussen wat jouw doelgroep nodig heeft en wat jij te bieden hebt. Er is een shift gaande waarin waarde en authenticiteit elke dag belangrijker worden. De wereld zit dus zeker op jouw mooie roeping te wachten 🙂
Ik heb het al zo druk met al mijn plannen en ideeën, hoeveel tijd kost dit traject?

Het is een online traject, waarin je zelf bepaalt op welke dag en tijd je ermee aan de slag gaat. De training met 5 modules (werkboeken) duurt in totaal 5-7 weken. Natuurlijk kun je het geheel in je eigen tempo doorlopen.

Maar een betere vraag die je jezelf kunt stellen is: hoe kan meer focus en écht vanuit je kern ondernemen je helpen?

Ik wil niet bijdragen aan een mooiere wereld, past dit dan wel bij mij?

Nee, deze training is echt voor ondernemers die goed willen doen. Die positieve impact willen maken en vanuit het hart willen ondernemen. “Wie goed doet, goed ontmoet.” 

Het is voor ondernemers een optimale balans zoeken tussen geven en ontvangen. Als je alleen gefocust bent op geld en ‘what’s in it for me’, dan is deze training niet geschikt voor je 😉 In deze training ga je namelijk voor een win-win-win situatie. Voor jezelf, de ander en het grotere geheel.

Maar, hoe mooi zou het zijn als je iedere dag iets doet wat impact maakt? Waarmee je de wereld een stukje mooier maakt, voor jezelf én anderen?

Waar vindt het traject plaats?

Het is een online training, dus lekker vanaf je laptop, tablet of telefoon waar je maar wilt!

Wanneer begint het traject?

Je kunt op ieder moment en op je eigen tempo meedoen aan deze training. Dus: de training begint nu als het goed voelt voor je 😉

Ik wil meer begeleiding, wat kan ik doen?

Vraag eerst of de Facebook Community je kan helpen, want doordat zij in hetzelfde proces zitten, weten zij uit ervaring misschien wel het juiste antwoord.

Wil je extra coaching van me ontvangen? Stuur me dan een mailtje of DM en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!