MarjolijnDesmet_Blog_Ikbeneenhighendcoach

Ik ben een high-end coach.

Business, Mindset, Spiritualiteit

Wil je liever luisteren ipv lezen? Luister dan mijn podcast over Kwaliteit en Customer Intimacy op SoundCloud of Spotify.

Ik wist het alleen niet.

Of anders gezegd.

Ik wilde er niet aan. Ik vind het namelijk een vies woord. Het staat voor mij voor ongelijkwaardigheid. Voor elite-clubjes.

Dus onbewust (of misschien ook wel bewust) bleef ik mezelf klein houden, zodat ik niet met zo’n clubje geassocieerd zou worden. Of met bepaalde high-end coaches die eigenlijk de titel niet zouden mogen verdienen.

Overpromise, underdeliver.

Geile marketing en mooie beloftes

Ik zie het helaas te vaak gebeuren. En hoor het van mensen die er zelf doorheen zijn gegaan. Geile marketing, mooie beloftes van financiële vrijheid (whatever that means), veel sociale bewijslast en andere marketingpsychologie trucjes.

Het systeem is hetzelfde. En we vallen er allemaal voor. Ik ook.

Logisch. Want vrijheid is ons diepste verlangen.

Maar dat bereik je niet met een ‘6 or 7 figure business’.

Of met een geautomatiseerde marketingmachine die geld voor je verdient terwijl je slaapt.

Met ‘alleen maar een paar’ trajecten van 50k per jaar te verkopen.

Het is een farce. Een bubbel met vooral veel lucht.

Sorry not sorry, maar ik prik ‘m even door.

Het is je brein die reageert op de weg van de minste weerstand. Die helemaal ‘aan gaat’ op quick wins en shortcuts. Dat is de functie van ons brein: energiebehoud, dus moet alles zo makkelijk mogelijk.

Maar het werkt niet. Nee. Vrijheid vind je pas als je naar binnen gaat.

Vrijheid begint bij jezelf

Vrijheid vind je wanneer je jezelf écht leert kennen. Accepteert en liefhebt. Dan ontdek je dat rijkdom zoveel meer is dan alleen geld.

Wanneer je werkt aan jouw IK b.v. Jouw volledige zijn, dan is vrijheid altijd en overal.

Dit doe je door eerst als mens te te ontwikkelen, op alle niveaus.
– Je hoofd,
– Je hart,
– En je ziel.

Investeer in je fysieke, mentale, emotionele, spirituele en energetische groei. Dàt is de enige manier om het beste uit jezelf te halen. En zo echt vrijheid te ervaren, omdat je je ultieme zelf hebt omarmd.

Zelfkennis, zelfliefde en zelfvertrouwen. Je volledig zelf is je beste zelf.

Zo kun je echt next level te gaan.

En dat is vrijheid. Het begint bij jou.

Ik sta voor kwaliteit en customer intimacy

Omdat ik me totaal niet thuis voel in het high-end systeem, wilde ik mezelf er ver van weg houden. En hierdoor ging ik juist mezelf onderwaarderen.

Dat is dus een beetje dom. Heel erg dom eigenlijk. Want ik hou mezelf daarmee klein. Onzichtbaar.

Wel veilig, maar niet waar ik hoor te zijn. Want dan kan ook ik niet in m’n eigen grootsheid stappen. Meer mensen helpen en op een zoveel dieper niveau het verschil maken.

Door juist er wél te stappen, kan ik laten zien dat het ook anders kan. Dan kan ik, zoals mijn klant zo mooi zegt, een tegenbeweging zijn. En jou laten zien dat je dat verdient.

Zoals Mandela zegt: ‘Je dient de wereld niet door klein te blijven.’

Dus…

Ik
Ben
Een
High-end
Coach.

Omdat ik sta voor high quality. Voor iedere iedere ambitieuze ondernemer die gaat voor haar mooiste zelf, leven en business. Die van betekenis wil zijn. Met een prachtig, succesvol bedrijf die daarbij past. In welke fase je ook zit.

Omdat jij niets minder verdient en de wereld keihard op jouw waarde zit te wachten.

Genoeg te doen dus! Let’s go.

Triggert deze blog je? Ik inspireer je graag! Ik wil je helpen naar je meest volledige zelf en dat je groeit als mens én ondernemer. Wil je weten wat ik nog meer voor je kan betekenen? Boek dan een gratis en geheel vrijblijvende strategiesessie met mij. En zet direct de eerste stap naar jouw droomleven!