MarjolijnDesmet_Blog_Liefdemanifesteren

Liever luisteren i.p.v. lezen? Luister mijn podcast over dit onderwerp op Spotify of SoundCloud!

De liefde van je leven manifesteren: hoe?

Toen ik jou een tijd terug vertelde over de manier waarop ik het huis en de omzet van mijn dromen heb gemanifesteerd, voegde ik daaraan toe dat ik datzelfde in de liefde heb gedaan. Dat heb ik geweten. Binnen no-time ontving ik talloze reacties en berichtjes met de vraag: “Maar Marjolijn, hoe dan?”

Vandaar dat ik er een podcast aflevering en deze blog aan wijd. Die vraag kon ik namelijk niet in één DM-bericht beantwoorden. Het lukte mij in de volgende 10 stappen:

1. Geloof dat je de liefde van je leven verdient

Geloof dat jij iemand verdient die jou behandelt als een prins(es). Geloof dat jij iemand verdient die er altijd voor jou is. Geloof dat jij iemand verdient die van jou houdt, precies – en juist – zoals jij bent. Geloof dat jij iemand verdient die jou inspireert om het beste uit jezelf te halen. Dat is écht stap één.

2. Maak concreet: wat is het fundament waarop je elkaar raakt?

Stel jezelf fundamentele vragen: Hoe is jouw ideale partner als mens op mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau? Hoe is hij of zij als mens? Hoe wil je je voelen bij hem of haar? Hoe laat deze persoon jou groeien? Hoe haalt deze persoon het beste in jou naar boven? Werk dit gedetailleerd uit. Maak een moodboard en visualiseer, of pak een pen en schrijf het op. Maak het antwoord op deze vragen in ieder geval zo concreet mogelijk!

3. Vraag jezelf af: wat heb jij te brengen?

Vergeet niet alleen te focussen op dat wat jij wilt ontvangen of goed zou zijn voor jou. Voel ook in op de vraag: wat heb jij te brengen? Waarom ben jij zijn of haar beste match? Wat doe jij om de liefde van je leven te laten groeien op alle niveaus? Waarom werken jullie samen zo goed?

Ik geloof er namelijk in dat de basis van de liefde gelijkwaardigheid is. Je kunt geen langdurige en gelijkwaardige relatie opbouwen zonder gelijkwaardigheid. Ja, dat kan wel, maar daar wordt het echt niet leuker van.

Gelijkwaardigheid is de basis. Je moet je allebei gezien, gehoord, gerespecteerd en geëerd voelen. Je moet allebei voor elkaar willen zorgen. Fifty, fifty. Allebei dien je evenveel te geven en te ontvangen, om 100% in de relatie te zitten.

4. Voeg eventueel fysieke kenmerken toe

Nadat jij hebt ingezoomd op het gevoel dat de liefde van jouw leven jou geeft, en andersom, kun jij de belangrijkste fysieke kenmerken toevoegen. Mijn grote liefde moest bijvoorbeeld dezelfde glimlach hebben als die van mijn eerste, grote kindercrush. Een echte Prince Charming lach. Nou, I kid you not! Mijn man heeft preciés die lach. Toen ik die lach dan ook zag, wist ik dan ook meteen: JA, dit is ‘m!

5. Sluit een pact met het Universum

Spreek met het Universum een sign af. Een sign dat voor jou duidelijk wordt dat hij of zij DE liefde is. Jouw ware liefde. Hoe voel jij je als jij die persoon vindt? Op welke manier mag het Universum jou dat laten weten? Met een liedje, of een roos? Maak hierover afspraken met het Universum, maar wees niet te specifiek. Laat hierin ruimte over voor het Universum. Het Universum staat namelijk te popelen om jou te verrassen!

6. Durf jezelf over te geven en wees bereid te ontvangen

Als jij iets echt wil, dien je bereid te zijn de benodigde uitdagingen aan te gaan en inspanningen te leveren. Stel je open. Do the work. Hoe kan iemand immers binnenkomen als jij de deur dicht hebt? Ik heb nog nooit de liefde van je leven via de post bezorgd zien worden.

Zorg er daarom eerst voor dat jij klaar bent om de liefde van je leven te ontmoeten. Maar dan ook echt. Als dat nog niet het geval is, is dat ook oké. Wees eerlijk en vraag het Universum wat jij nodig hebt om wel ready te zijn.

7. Wees de persoon die jouw ideale partner verdient

Stap in de versie van de versie van jou die op wie jouw soulmate smoorverliefd wordt. Wees die persoon. Wat je uitzendt, trek je aan. Dan zul je namelijk ook mensen aantrekken die daarbij passen. Als jij nu al energetisch in de versie van jou stapt die zijn of haar grote liefde al heeft ontmoet, zendt jij automatisch de signalen, trillingen en frequenties uit die passen bij deze versie van jou. De rest is tijd.

8. Vertrouw erop dat jouw soulmate op je pad komt

Dat is ook gelijk het lastigste. Als wij mensen iets willen, willen wij het nu. Per direct. Met een swipe of druk op de knop. Het leven werkt toch nét iets anders. We zullen meer geduld en vertrouwen moeten hebben. Vertrouwen dat jij jouw soulmate ontmoet op een moment dat het ook past. Dat is niet gemakkelijk om te accepteren, want geloof mij: I’ve been there! Wat jou hierbij misschien helpt is om je af te vragen of jij de juiste persoon aantrekt op het moment dat je de ontmoeting gaat forceren. Zend je dan wel de energie uit die jij uit wilt zenden

Hoogstwaarschijnlijk niet! Laat het daarom lekker over het Universum en geniet. Geniet van de tijd en het proces waarin jij uitgroeit tot die ideale partner. En zie de partners die in de tussentijd komen, er zijn om waardevolle lessen te leren. Lessen die je ook moet leren om klaar te zijn voor je soulmate.

9. Be careful what you wish for

Daar was mijn situatie een leuk voorbeeld van! Ik herinner mij nog goed dat ik het Universum had in geslingerd dat mijn liefde niet Mister Perfect hoefde te zijn. Zoals mijn oma altijd zei: “Van een mooie tafel kun je immers niet eten”. Het gevoel was het allerbelangrijkste, totdat de dag aanbrak waarop ik mijn man na een half jaar online chatten en bellen, in real life ontmoette. Hij was kleiner dan ik. Kut. Shit. Dit gaat tegen al mijn standaarden in. Terwijl ik dacht dat hij 1.87 meter was, want dat schreef hij ook, bleek hij in werkelijkheid 1.78 meter te zijn. De cijfers waren omgedraaid.

Achteraf is dat maar goed ook! Het gevoel dat hij mij geeft, was namelijk precies wat ik verlangde. Dat klopt voor de volle honderd procent. En ja, ook wij kunnen elkaar soms achter het behang plakken. Ook dat hoort erbij. Ook dat is nodig om met elkaar naar een nieuw level te groeien.

10. Geniet!

Het plan dat het Universum voor de ontmoeting van jouw soulmate klaar heeft liggen, is prachtig. Geniet ervan! Speel en heb plezier! Jij zal jouw soulmate vinden, en andersom zal jouw soulmate jou vinden. Jullie zullen elkaar vinden. Jullie manifesteren elkaar, net als ik en de liefde van mijn leven.

Wil je meer weten over manifesteren en hoe dat kan ondersteunen bij het realiseren van jouw dromen in je leven en business? Plan een gratis strategiesessie met me in!