Creatief denken

Mijn lijstje must reads!

Algemeen, Boekentips, Business

In deze blog vind je een overzicht van boeken die mij inspiratie geven in mijn business en dagelijks leven. Zonder deze boeken stond ik niet waar ik nu stond, dus deel ik ze graag met je!

P.S. Elk boek heeft een affiliate link.

Mo Gawdat

Ongeacht de hindernissen op ons pad, de lasten die we met ons meedragen en de beproevingen die we doorstaan, bezit ieder van ons het vermogen om gelukkig te zijn met het bestaan zoals het is. Hoe Mo Gawdat tot die overtuiging komt, lees je in dit positieve en optimistische boek.

Héctor Garcia

Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de geheimen van een lang, tevreden en gezond leven, zoals de inwoners van Okinawa het leiden. Dit boek vormt dé basis van mijn Ikigai training!

Héctor Garcia

Een praktische gids waarmee je je ikigai kunt ontdekken en activeren. Het boek biedt ver­schillende routes met praktische oefeningen waarmee je doelen naar de juiste eind­bestemming worden gebracht. En tegelijkertijd zorgt deze methode ervoor dat je onderweg naar deze bestemming geluk en welzijn zult ervaren.

Gay Hendricks

The Big Leap onthult een eenvoudig maar veelomvattend model van levensvervulling, gepresenteerd op een manier die zowel de geest als het hart aanspreekt. Lezers zullen ontdekken wat hen ervan weerhoudt om hun ware potentieel te vervullen, zodat ze het hoogste niveau van succes kunnen behalen. Via een stapsgewijs programma deelt Hendricks zijn beproefde methode voor het identificeren en doorbreken van onze persoonlijke bovengrenzen om ultiem succes te bereiken – onze Zone of Genius.

Haemin Sunim

De Koreaanse boeddhistische monnik Sunim geeft les over verschillende levenskwesties, van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Zijn inzichten en adviezen helpen om in het moderne, drukke leven te zoeken naar rustpunten.

Jen Sincero

Wil je jezelf beter leren kennen? Je leven meer leven zoals jij dat wilt? Jij bent namelijk een badass en na het lezen van dit boek ken je jezelf nog beter. Je snapt waarom je bepaalde dingen doet, leert om te houden van de dingen die je niet kunt veranderen en de dingen te veranderen waar je niet van houdt.

Reacties

0 reacties