1:1 deep dive coaching

Ben jij klaar voor jouw mooiste zelf?

Voor de ambitieuze ondernemer die echt een boost wil in haar leven en business. Met een helder gameplan voor business die jou draagt, energie geeft en impact maakt. Na de deep dive dag blijven we een maand samenwerken om je acties en doelen te behalen. Met een extra strategische call én mij in je broekzak via Whatsapp coaching. Verwacht magie, expansie, nieuwe energie en een lading creativiteit. In één dag  gaan we met laserfocus aan de slag met jouw businessvraag of persoonlijk thema. Wil je blokkades transformeren, je visie en strategie helder hebben, meer zelfvertrouwen voelen én met laserfocus naar je doelen toe? Het kan, tijdens de exclusieve 1:1 Deep Dive Dag.

Tijdens de magische kickoff dag gaan we aan de slag met alle lagen van jouw bewustzijn. Je leert hoe je je hoofd, hart en ziel met elkaar verbindt en opent de deur naar jouw eigen-wijsheid. Super praktisch met een vleug(je) spiritualiteit.

Twee weken later hebben we een call en heb jij mij als cheerleader, mentor, eerlijke spiegel en strategische sparringspartner in je broekzak. High vibes, high results! Gegarandeerd.

MarjolijnDesmet_Quiz8

Wat houdt het precies in?

We behandelen jouw specifieke vraag of thema en kijken ook naar je leven en business als geheel, zodat jij weet wat je te doen staat. Met concrete focus en tools, om jouw unieke zelf en waarde in de wereld te brengen. Ik leer je alle ins en outs van energetisch ondernemen zodat jij een business bouwt op JOUW manier.

Het is een dag van uitersten, en toch klopt het precies: healing, neuropsychologie, NLP, systemisch werk, business strategie, visualiseren, je aanbod aanscherpen, reiki, positionering, leiderschap, channeling, energiewerk, intuïtieve coaching. Ik stem constant af op wat je (bewust en onbewust) nodig hebt. 100% maatwerk en aandacht, omdat je niets minder verdient.

Dit is een ervaring zoals je nog nooit gehad hebt en echt een must voor high impact ondernemers.

Van keihard knallen en je beste aanbod ooit helder hebben, tot met liefde je perfectionisme en onzekerheid transformeren? Hier kan het allebei.

En na die dag zijn we nog niet klaar. Nee, ik sprint met je mee zodat jij vol energie blijft gaan.

Nog niet overtuigd? Hier wat extra social proof 😎

Social proof 10
Social proof 2
Social proof 11
Social proof 7
MarjolijnDesmet_Quiz2

Wil jij…?

⊹ Wil jij met je diepste essentie verbinden?

⊹ Je leiderschap op een natuurlijke manier versterken?

⊹ Je unieke waarde naar boven halen?

⊹ Je positionering en aanbod energetisch laten kloppen?

⊹ Je business model vernieuwen op een manier die past bij jou?

⊹ Een energetische marketingstrategie neerzetten?

⊹ De connectie tussen je hoofd, hart en ziel versterken?

⊹ Oude overtuigingen en patronen helen en loslaten?

⊹ Nieuwe gewoonten en overtuigingen programmeren?

⊹ Naar je eigen-wijsheid (intuïtie) leren luisteren?

⊹ Jouw unieke inner-coach team ontdekken?

⊹ Transformeren op alle niveaus van (on)bewustzijn?

⊹ Je nieuwe, allermooiste verhaal leven?

⊹ Energetisch leven en ondernemen?

⊹ Je zakelijke en persoonlijke doelen in een helder actieplan gieten?

⊹ En het allerbeste uit jezelf halen?

Dan is dit boost traject hét cadeau aan jezelf!

Wie ben ik?

Hi, ik ben Marjolijn. Grootdromer, healer, analyticus, vrouwelijk, strateeg, helderwetend, mannelijk, systeemveranderaar, in-beweging-zetter, blij ei.

Als meervoudig geschoold spirituele healer en energiewerker zie ik verder dan wat lijkt. Ik tune in op jouw hoofd, hart en ziel. Ik own m’n dualiteiten en ben een liefdevol leider over mezelf, m’n leven en m’n business. En ik leer jou dit ook.

Daarnaast heb ik een stevige achtergrond in NLP, sales, marketing, persoonlijk en zakelijk leiderschap, business innovatie én keiharde cijfers in ruim 11 jaar ondernemen.

Broodje nuchter belegd met spiriwiri noem ik het zelf.

Ik zie wat jij op dit moment nodig hebt om de volgende stap te maken. Om lichter te leven en toch groots te ondernemen. Van samen je aanbod aanscherpen tot energetische healing. Ik luister, zie, voel en verbind.

Marjolijn_Strategiesessie

Happy People – Great Results

‘RELAXTER ONDERNEMEN MET EEN RECORD OMZET’

Voordat ik het traject startte wist ik dat ik het anders wilde, maar ik kon er nog niet helemaal de vinger opleggen. Marjolijn ziet die blinde vlekken! Ze is heel goed in dat vast te pakken in wat je zelf niet altijd ziet en wat er onderbewust afspeelt. En je zo te laten groeien.

Ik heb nu een helder 1:1 aanbod, gewerkt aan mijn moneymindset, ik ga verhuizen naar een nieuw kantoor én ik heb een record omzet gehaald.

Dit traject combineert het zakelijke met het spirituele. Dit heeft ervoor gezorgd dat Marjolijn mij relaxter heeft gemaakt als ondernemer, mij dichter bij mijn gevoel heeft gebracht. Maar ze vertaalt dat gevoel vervolgens wél door naar het zakelijke: doelen stellen, plannen maken, wat zijn de concrete stappen om te nemen? Hierdoor heb ik mega sprongen gemaakt en ging ik ruim over mijn omzetdoel heen!

MARLOU VAN LEEUWEN

'DE LIVEDAGEN ZIJN ECHT MAGISCH'

Ik heb in 2017 al een traject bij Marjolijn gedaan en hieruit ontstond mijn droombusiness. Nu wilde ik verder groeien als mens en ondernemer en wist ik dat ik bij Marjolijn moest zijn.

Ik heb leren loslaten en ondernemen vanuit m'n hart. Ik ben een betere werkgever geworden en ben met mijn team echt gaan bouwen aan m'n bedrijf. Ik heb mijn omzet verdubbeld terwijl ik minder ben gaan werken, voel me gelukkiger en heb meer energie!

Marjolijn combineert zakelijk met spiritueel. Ze is energiek, een beetje gek, zorgzaam en super inspirerend. Ze weet precies wanneer ze de juiste vragen moet stellen.

De livedagen zijn echt magisch! In een paar uur kun je zoveel doen met elkaar, van marketingstrategieën tot blokkades doorbreken, alles komt aan bod.

VERA - THE I-BROW FACTORY & VERA WINNEMULLER COACHING

'MARJOLIJN IS ECHT ONE OF A KIND'

Ik was eigenlijk nog een oud verhaal aan het leven, terwijl ik naar een nieuw level mocht gaan. Coaching met Marjolijn heeft mij deze stap doen zetten, en zoveel meer.

Ik heb veel met business en mindset coaches gewerkt en hierin duizenden euro's  geïnvesteerd, maar pas nu heb ik eindelijk een aanbod dat bij mij én voor mijn klanten past. Ik heb geleerd dat het echt allebei kan. En dat wie jij bent als persoon en je bedrijf echt samen gaan.

Wat ik heel fijn vind aan werken met Marjolijn is dat ze je echt ziet, wie je bent als mens en de waarde die je toevoegt. Ze is je personal cheerleader op alle facetten die je bent als persoon, maar kan je ook liefdevol een schop onder je kont geven.

Ze is heel motiverend en inspirerend. Het is een feestje om met haar te zijn. Ik durf nu veel groter te denken dan ik deed.

MANUELA - XOXO MARKETING

Home_Review_Lara

Naarmate we het traject startte kwam ik erachter dat je business hangt aan wie bent. En zonder dat helder te hebben, kun je ook niet groeien met je business.

Marjolijn leert je echt jezelf te zijn en te groeien op een manier die past bij jou. Ze voelt wie jij als persoon bent en past het coachingstraject daarop aan. Zo wilde ik meer leren over de wet van aantrekking en spiritualiteit en hoe mij dat kon helpen naar succes. Marjolijn vormt zich naar wat je nodig hebt en heeft altijd de juiste antwoorden en kennis om je te laten groeien naar een heel hoog niveau. Zij gaat zoveel dieper, ze kijkt echt naar wie jij bent en wat jij en je business nodig hebben.

LARA

“Marjolijn
leert je echt jezelf
te zijn”

Sounds good?

De live deep dive dag duurt een halve dag van 10:00 tot 14:00, inclusief gezonde lunch en heerlijke verwennerij voor alle zintuigen. Alle liefde en aandacht voor jou. Zoals het hoort bij een exclusief retreat.  De locatie is mijn praktijkruimte in Maasbommel. 

Na deze dag hebben we twee weken later een update call om je een extra boost te geven en ben ik er gedurende een maand voor je via Whatsapp als cheerleader, spiegel en mentor. Een mentor en healer in je achterzak dus. Hoe handig?!