Level Up traject

licht leven en groots ondernemen.

Je leven en business creëren zoals jij het wil. Volgens jouw eigen, unieke zelf. Simpeler, lichter en daardoor met zoveel meer impact.

Jij weet dat je de beste kwaliteit levert. Je hebt al een mooi bedrijf staan en bent je bewust dat jouw innerlijke groei je succes bepaalt. You know the game.

En toch, je hebt nog zoveel meer in je! Je wil groeien als leider. Je hebt grootse dromen en doelen. Je wéét dat je ze kunt bereiken. Je voelt het in elke cel.

Maar je weet alleen niet hoe. Je wil het simpeler. Tijd voor jezelf. Als mens, leider en ondernemer groeien. Verdiepen en verbreden. Connecten met jouw eigen-wijsheid. Niet of of, maar én én. En ik help je dit te bereiken.

Samen maken we je leven en business simpeler, lichter en doeltreffender. Met bewezen zakelijke strategieën, energetische healings en gedragswetenschappelijke transformaties. Weg met de ruis en versterken wat écht belangrijk is. Op alle niveaus en volgens jouw manier. Dit is de kracht van energetisch ondernemen.

Wil jij echt een vrijer, lichter en rijker leven? En groeien in jouw liefdevol leiderschap? Kies dan voor dit exclusieve 1:1 coaching traject met mij.

Ben jij klaar om écht next level te gaan? 

Marjolijndesmet.nl

Hoe ik coach? Broodje nuchter belegd met spiriwiri.

werkwijze marjolijndesmet.nl

Happy People – great results

Zij gingen je voor.

‘RELAXTER ONDERNEMEN MET EEN RECORD OMZET’

Voordat ik het traject startte wist ik dat ik het anders wilde, maar ik kon er nog niet helemaal de vinger opleggen. Marjolijn ziet die blinde vlekken! Ze is heel goed in dat vast te pakken in wat je zelf niet altijd ziet en wat er onderbewust afspeelt. En je zo te laten groeien.

Ik heb nu een helder 1:1 aanbod, gewerkt aan mijn moneymindset, ik ga verhuizen naar een nieuw kantoor én ik heb een record omzet gehaald.

Dit traject combineert het zakelijke met het spirituele. Dit heeft ervoor gezorgd dat Marjolijn mij relaxter heeft gemaakt als ondernemer, mij dichter bij mijn gevoel heeft gebracht. Maar ze vertaalt dat gevoel vervolgens wél door naar het zakelijke: doelen stellen, plannen maken, wat zijn de concrete stappen om te nemen? Hierdoor heb ik mega sprongen gemaakt en ging ik ruim over mijn omzetdoel heen!

MARLOU VAN LEEUWEN

'DE LIVEDAGEN ZIJN ECHT MAGISCH'

Ik heb in 2017 al een traject bij Marjolijn gedaan en hieruit ontstond mijn droombusiness. Nu wilde ik verder groeien als mens en ondernemer en wist ik dat ik bij Marjolijn moest zijn.

Ik heb leren loslaten en ondernemen vanuit m'n hart. Ik ben een betere werkgever geworden en ben met mijn team echt gaan bouwen aan m'n bedrijf. Ik heb mijn omzet verdubbeld terwijl ik minder ben gaan werken, voel me gelukkiger en heb meer energie!

Marjolijn combineert zakelijk met spiritueel. Ze is energiek, een beetje gek, zorgzaam en super inspirerend. Ze weet precies wanneer ze de juiste vragen moet stellen.

De livedagen zijn echt magisch! In een paar uur kun je zoveel doen met elkaar, van marketingstrategieën tot blokkades doorbreken, alles komt aan bod.

VERA - THE I-BROW FACTORY & VERA WINNEMULLER COACHING

'MARJOLIJN IS ECHT ONE OF A KIND'

Ik was eigenlijk nog een oud verhaal aan het leven, terwijl ik naar een nieuw level mocht gaan. Coaching met Marjolijn heeft mij deze stap doen zetten, en zoveel meer.

Ik heb veel met business en mindset coaches gewerkt en hierin duizenden euro's  geïnvesteerd, maar pas nu heb ik eindelijk een aanbod dat bij mij én voor mijn klanten past. Ik heb geleerd dat het echt allebei kan. En dat wie jij bent als persoon en je bedrijf echt samen gaan.

Wat ik heel fijn vind aan werken met Marjolijn is dat ze je echt ziet, wie je bent als mens en de waarde die je toevoegt. Ze is je personal cheerleader op alle facetten die je bent als persoon, maar kan je ook liefdevol een schop onder je kont geven.

Ze is heel motiverend en inspirerend. Het is een feestje om met haar te zijn. Ik durf nu veel groter te denken dan ik deed.

MANUELA - XOXO MARKETING

Marjolijndesmet.nl

Even voorstellen.

Hi, ik ben Marjolijn. Multipreneur, grootdromer en holistisch life & business coach.

Als meervoudig geschoolde spirituele healer en energiewerker geloof ik in de ongekende kracht van het universum en alignment.

En tegelijkertijd heb ik een stevige zakelijke en wetenschappelijke achtergrond in NLP, systemisch werken, positieve psychologie, leiderschap, sales, marketing, verdienmodellen, strategie, innovatie én keiharde cijfers. 

Broodje nuchter belegd met spiriwiri, dus 😉 

Juist door mijn dualiteit te ownen en te cultiveren, heb ik een eigen, unieke werkwijze ontwikkeld. Ik leer je energetisch ondernemen. I don’t only talk the talk, maar maak het ook waar. In mijn eigen leven en die van mijn klanten: ik sta voor licht, overvloed, vrijheid, liefde en meer kwaliteit. En een beetje magie: in jezelf, je werk en leven.

Ik bied jou wat jij nodig hebt om de volgende stap te maken. Altijd.

Samen je strategie versimpelen en je winst verhogen. Of een diepgaande systemische healing en écht leren manifesteren.

Ik luister, zie, voel en verbind, zodat jij maximaal transformeert.

Herkenbaar?

Je hebt een missie, een brandend verlangen om impact te maken. Je voelt je verantwoordelijk om de wereld een stukje mooier te maken. Om jouw lieve klanten echt te transformeren en de kwaliteit te verhogen in jouw branche.

Je business staat inmiddels. Je hebt keihard gewerkt om hier te komen en hebt bewezen resultaten en blije klanten. Maar, dit is pas het begin voor jou! Je weet dat je nog zoveel meer te bieden hebt. Misschien durf je al hardop te claimen dat je de leading expert van jouw branche bent. Of in ieder geval zou moeten zijn. Je voelt dat het nu tijd is om vol te gaan staan voor jouw unieke waarde. In jouw rol als liefdevol leider.

En tegelijkertijd is het ook een struggle. Je werkweek zit overvol en je zit vast in je business. Je bedrijf houdt je – let’s be honest – nu klein en je mist de focus, vrijheid en energie waarmee je begon. Je weet dat het anders moet.

Jij wil:

→ Vanuit ontspanning en vertrouwen keuzes maken. Minder trekken en meer flow!

→ Jouw (persoonlijk en zakelijk) leiderschap ownen en versterken.

→ Meer focus, vrijheid en energie door slimmer (en lichter) te werken.

→ Een goede balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.

→ Je allermooiste leven creëren, met een business die daarbij past.

→ Een business en aanbod dat 100% klopt, voor jou en je klanten.

→ Zoveel mogelijk impact in deze wereld maken.

→ Jezelf verder ontwikkelen, omdat je hooked bent aan persoonlijke groei.

Marjolijndesmet.nl

Wat als dit nu al mogelijk is?

laten we samen je zelf, je leven en je business upgraden

We werken niet volgens een 13 in een dozijn format, dat ken je nu wel. En je weet dat je iets anders nodig hebt. Iets nieuws, buiten de bekende paden en waarin het volledig draait om jou. Search no more! Ik geef je exclusieve, high impact coaching en healing, die meebeweegt met wat je nodig hebt. Ik zie je, hoor je en begrijp je, op alle lagen.

Dit is een transformatietraject waarin je continu stretcht én instant resultaten behaalt, terwijl je werkt aan een nieuw fundament voor de rest van je leven. Korte en lange termijn, alles komt aan bod omdat alles met elkaar samenhangt.

We werken eerst aan je levensstrategie en bouwen daarna je business daaromheen, zodat je business dienstbaar is aan jouw mooiste leven. Zoals het hoort.

Hoe ziet
het 1:1 traject eruit?

Intensief en effectief – van dromen naar waarmaken

Door mijn jarenlange ontwikkeling op zakelijk én spiritueel vlak heb ik altijd een passende werkvorm, methode, advies, idee en perspectief voor je. En ik werk daarbij op de verschillende niveaus van bewustzijn: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch. Met mannelijke en vrouwelijke energie. En met humor. Heel veel humor!

Ook heb ik mijn unieke Level Up methode ontwikkeld waarmee je stevig verbindt met je eigen-wijsheid, en je leven en business lichter, simpeler en doeltreffender maakt. We ruimen oude patronen en wat je niet (meer) dient op, helen, herprogrammeren en transformeren. Reset, Reconnect & Rise!

We werken aan je levensstrategie, je zakelijke strategie en persoonlijke ontwikkeling. Omdat alles met elkaar verweven is.

Bij de een is het meer focus op de zakelijke kant terwijl bij de ander juist persoonlijke ontwikkeling en healing belangrijker zijn. Je krijgt altijd wat voor jou het meest waardevol is.  100% maatwerk, iedere keer weer. 

De live dagen in dit traject zijn echt magisch! Van samen knallen en je aanbod als een huis neerzetten, tot (on)zichtbare blokkades liefdevol blootleggen en een diepgaande energetische healing. We pakken aan wat je bewust en onbewust nodig hebt. En verdient!

Zo groei jij als mens, leider én ondernemer en creëer je echt je allermooiste leven.

En dit doe je niet alleen of online op afstand. Nee, samen behalen we je doelen en overtreffen ze zelfs! Ja, dat durf ik te garanderen 😎 

Voel je ‘m? Plan dan via button hieronder een call in om samen te bepalen of dit traject past.

1.

RESET

We brengen je leven in kaart. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? Waar zitten je blokkades? Hoe kan het lichter, beter, anders? Wat wil jij echt? En waarom? Dit is de fase van inzicht en zelfkennis. Waarin er puzzelstukjes vallen waarvan je niet eens wist dat je ze had.

2.

RECONNECT

Wat zijn jouw dromen en doelen? Waar wil je naartoe? Hoe ziet jouw allermooiste zelf en leven eruit, en hoe past je business daarbij? De ruis eraf en volledig verbonden met jouw kern. De fase van zelfliefde. We werken holistisch op alle niveaus.

3.

Rise

Van dromen naar zijn, op een praktische manier met bewezen strategieën, healings, tools en methodes! Vol energie own jij de beste versie van jezelf. Met een lichte en succesvolle business als gevolg. Van moeizaam naar moeiteloos, vol zelfvertrouwen.

Home_Review_Vera2

“De livedagen zijn echt magisch! In een paar uur kun je zoveel doen met elkaar, van marketingstrategieën tot blokkades doorbreken, alles komt aan bod op deze prachtige inspirerende plek.”

VERA – THE I-BROW FACTORY & VERA WINNEMULLER COACHING

“De livedagen zijn echt magisch”

MarjolijnDesmet_Beeldmerk_Zwart

Een traject van persoonlijke én zakelijke transformatie

Samen richten we jouw leven en business in, passend bij wie jij bent.

Het resultaat:
→ Groei op zakelijk, fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch level
→ Verbinding tussen hoofd, hart en ziel
→ Meer bewustzijn, eigen-wijsheid en innerlijke vrijheid
→ Ontdekken en helen van blokkades en beperkende overtuigingen
→ Meer plezier, bezieling en voldoening in je leven en business
→  Lichter en simpeler ondernemen met méér resultaat
→  Transformatie naar Liefdevol Leider
→  Een koffer vol kennis en tools voor de rest van je leven

Nog niet overtuigd? Hier wat extra social proof 😎

Social proof 10
Social proof 2
Social proof 11
Social proof 7

1:1 coaching
traject

the facts

Wat krijg je?

3, 6 of 12 maanden:

→ 100% maatwerk: jij en jouw doelen staan centraal. De inhoud van het traject wordt op jouw wensen en behoeftes aangepast. Praktisch én effectief.

→ Een coach, mentor, cheerleader, sparringpartner, trap-onder-je-kont-gever, spiegel, steun, healer. Ik zie je, altijd. Je grootse potentieel maar ook wat je blokkeert.

→ Een combinatie van NLP, business strategie, marketing, sales, persoonlijk leiderschap, healing en systemisch werken.

→ 1x per maand een transformatie- en retraitedag van 4 uur. Deze dag draait exclusief om jou! We werken aan je persoonlijke en business groei in een inspirerende setting, terwijl ik je verwen met luxe en weldaad.

→ 1x per maand een coachcall (twee weken na iedere transformatiedag)

→  Tussentijds contact via Whatsapp en mail. Ik zit letterlijk in je broekzak. I’m here for you!

→  Reiki 1 en/of 2 training met erkend certificaat, voor een diepere energetische connectie met jezelf. (niet bij 3 maanden traject)

→  Toegang tot eventuele events en extra live dagen

Voor wie?

Voor ondernemers die:

→ Zichzelf en hun business willen vernieuwen en verstevigen.

→ Nog meer waarde willen toevoegen aan deze wereld. Jij gaat voor high impact.

→  Al een omzet draaien van zo’n €75.000 per jaar.

→ Energetisch willen leren ondernemen.

→ Verder willen groeien in holisme, mindset, energie, wet van aantrekking en spiritualiteit.

→ Meer vanuit energie en flow willen leven en ondernemen.

→ Een beter balans willen tussen mannelijke en vrouwelijke energie.

→ Lichter, slimmer en vrijer willen werken. Simpeler, met méér resultaat.

→ Het beste uit zichzelf, hun business en omgeving willen halen.

→ Willen leven en ondernemen op hun manier.

→ Een Liefdevol Leider willen zijn, vol zelfkennis, zelfliefde en zelfvertrouwen.

→ Meer in verbinding willen zijn met hun hoofd, hart en ziel.

Veelgestelde vragen.

Is dit traject wel voor mij?

Dit traject is voor nieuwetijds leiders (in de dop) en bewuste ondernemers die staan voor high impact. Of je een winkel hebt, coach bent of kenniswerker, jij staat voor het leveren van waarde. Jij wil het allerbeste voor je klanten. En dit gun je jezelf ook, omdat je weet dat het bijdraagt aan jouw mooiste leven, business en zelf.

Dit traject is voor mensen die (ten minste) open staan voor spiritualiteit en de wet van aantrekking & creatie. Want naast de ‘harde kant’ van jouw business en doelen, gaan we juist ook aan de slag met de zachte, onzichtbare kant: het innerlijke en energetische werk. Zo binnen, zo buiten. Wil je echt transformeren dan is het nodig dat je hier ook klaar voor bent.

Wat ga ik leren en wat levert het me op?

Wow, waar moet ik beginnen?! In dit traject ga je leren om te kiezen voor jezelf. Voor wat jij écht belangrijk vindt en past bij wie jij bent. Wie jij wilt zijn. Je leert meer te sturen vanuit je innerlijke eigen-wijsheid.

Je gaat staan voor je roeping en wat jij deze wereld te bieden hebt. Je gaat ruimte creëren, essentiële keuzes maken en je bedrijf zo inrichten dat het je vervult met plezier. Dat het ondernemen (weer) licht en vrij voelt en je creativiteit en energie groeit. Je maakt de wereld een stukje mooier met jouw prachtige missie! En met de tools, kennis en coaching op business niveau leer je jouw diepste missie te verpakken in een krachtig aanbod dat perfect aansluit bij de behoefte van jouw ideale klant. En hoe je met jouw unieke waarde meer omzet en winst maakt.

Het traject is 100% maatwerk, dus jouw doelen en leerproces staan centraal. Dit betekent dus dat we de ene keer meer inzoomen op je business en de andere keer aan de slag gaan met jouw inner work. Je krijgt wat je nodig hebt, altijd.

Waar vindt het traject plaats?

Het is een blended traject, dat wil zeggen: deels tijdens de maandelijkse inspirerende retreatdagen in mijn praktijkruimte in Maasbommel. En deels digitaal via Zoom, whatsapp, Google Drive en mail.

Wanneer begint het traject?

Samen bepalen we de startdatum en de duur van het traject. Dus: dit traject begint nu als het goed voelt voor je 😉

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dit kan. Je kunt bij mij in 1x of maandelijkse termijnen betalen.