GROEPSPROGRAMMA VOOR POSITIEVE IMPACTMAKERS

Energetisch Ondernemen

licht leven en groots ondernemen.

Jij bent een ondernemer die:

 • een verschil wil maken in deze wereld
 • vanuit liefde en passie succesvol wil zijn
 • meer eenvoud én overvloed wil (ja, dat kan)
 • wil werken vanuit mannelijke én vrouwelijke energie
 • spiritualiteit en intuïtie ook zakelijk wil ontplooien (let’s go alignment!)
 • voelt dat er nog zoveel meer in je zit
 • klaar bent om onbeschaamd je magische, volledige zelf te zijn
 • niet langer wil wachten op jouw mooiste leven

En jij weet ook dat:

 • het best eenzaam kan zijn in je missie (hallo visionair!)
 • het tijd is om te verdiepen en te verzachten
 • je iets nieuws moet doen
 • je dit niet meer alleen wil doen
 • je zoveel wijsheid en kracht in je hebt
 • je nog niet de code gekraakt hebt hoe het lichter, leuker en succesvoller kan
 • het moment nu daar is om voor jezelf te kiezen
Marjolijndesmet.nl

DE EERSTE GROEP START OVER

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hoe ik coach? Zoals ik ben: broodje nuchter belegd met spiriwiri.

MarjolijnDesmet_Quiz5

Even voorstellen.

Hi, ik ben Marjolijn. Multipreneur, grootdromer en energetisch business mentor.

Ik ben gegroeid van Labeltje Loser naar Liefdevol Leider. Als stotterende, quirky dropout met een verleden van armoede en geweld, zou ik eigenlijk ergens in de goot moeten liggen. Althans, volgens het systeem.

Niets is minder waar. De school die het leven heet heeft me geleerd dat alles al in me zit. Het motiveerde me om het op mijn eigen manier te doen. Buiten de paden te gaan. Selfmade, zoals ze dat in Amerika noemen.

Ik koos voor studies die klopten bij mijn pad en ambities. En als (meervoudig geschoolde) spirituele healer en energiewerker geloof ik in de ongekende kracht van het universum en alignment.

Daarnaast heb ik een stevige zakelijke achtergrond in NLP, systemisch werken, positieve psychologie, leiderschap, sales, marketing, verdienmodellen, strategie, innovatie én keiharde cijfers. 

Broodje nuchter belegd met spiriwiri, dus 😉 

Juist door mijn dualiteit – en dus m’n volledige zelf – te ownen en te cultiveren, heb ik een eigen, unieke werkwijze ontwikkeld: Energetisch Ondernemen. I don’t only talk the talk, maar maak het ook waar. In mijn eigen leven en die van mijn klanten: ik sta voor licht, overvloed, vrijheid, liefde en meer kwaliteit. En een beetje magie: in jezelf, je werk en leven.

Ik begeleid je naar je grootsheid.

In dit blended groepsprogramma (3 fysieke live dagen en wekelijkse online calls)  leer én intergreer jij energetisch ondernemen. Met als resultaat? Een business die jouw diepste purpose, magische eigenheid en grootse visie waarmaakt. Vanuit liefde, eenvoud én overvloed. Vol helderheid, focus en daadkracht.

Dit is pas het begin voor jou.

Je hebt een missie, een brandend verlangen om impact te maken. Je voelt je verantwoordelijk om de wereld een stukje mooier te maken. Om jouw lieve klanten echt te transformeren en de kwaliteit te verhogen in jouw branche.

Je business staat inmiddels. Je hebt keihard gewerkt om hier te komen en hebt bewezen resultaten en blije klanten. Maar, dit is pas het begin voor jou! Je weet dat je nog zoveel meer te bieden hebt. Misschien durf je al hardop te claimen dat je de leading expert van jouw branche bent. Of in ieder geval zou moeten zijn. Je voelt dat het nu tijd is om vol te gaan staan voor jouw unieke zelf. Jouw magische waarde.

En tegelijkertijd is het ook een struggle. Je werkweek zit overvol en je zit vast in je business. Je houdt je – let’s be honest – nu klein en je mist de focus, vrijheid en energie waarmee je begon. Je weet dat het anders moet.

Zachter, lichter en toch met meer impact. Het kan, echt. En ik leer je precies hoe je dat doet.

Jij wil:

→ Vanuit ontspanning en vertrouwen keuzes maken. Minder trekken en meer flow!

→ Jouw (persoonlijk en zakelijk) leiderschap ownen en versterken.

→ Meer focus, vrijheid en energie door slimmer (en lichter) te werken.

→ Meer leren over geld en cijfers, op een leuke en makkelijke manier.

→ Een goede balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.

→ Je allermooiste business creëren en zoveel mogelijk impact in deze wereld maken.

→ Jezelf verder ontwikkelen, omdat je hooked bent aan persoonlijke groei.

→ Een waardevol netwerk van gelijkgestemde ondernemers die elkaar inspireren, uitdagen en dragen.

Marjolijn_Home_Video

Wat als dit nu al mogelijk is?

We werken niet volgens een 13 in een dozijn format, dat ken je nu wel. En je weet dat je iets anders nodig hebt. Iets nieuws, buiten de bekende paden en waarin het volledig draait om jou. Search no more!

Dit is een exclusief, high impact programma waarin jezelf en je business opnieuw uitvindt en versterkt. Op een manier die energie én voldoening geeft. Alle aspecten komen aan bod, van positionering tot keiharde cijfers. Maar dan vanuit de magische flow van energie, eenvoud en alignment.

laten we samen je zelf, je leven en je business upgraden

Je krijgt een opleiding en transformatietraject ineen waarin je continu stretcht én instant resultaten behaalt, terwijl je werkt aan een nieuw fundament voor de rest van je leven.

Met elke maand een live dag waarin we samen blokkades en patronen blootleggen en helen, jouw magische superpowers activeren en je business transformeren.

Daarnaast hebben we wekelijkse calls en krijg je 1:1 coaching en healing van mij. Talk about next level 😉

En je doet dit niet alleen. Je doet dit samen met een exclusive quality tribe van liefdevolle impactmakers – net als jij – waarin je elkaar draagt. Met én van elkaar leert. En je je doelen waarmaakt. Let’s rise together.

Home_Review_Vera2

“De livedagen zijn echt magisch! In een paar uur kun je zoveel doen met elkaar, van marketingstrategieën tot blokkades doorbreken, alles komt aan bod op deze prachtige inspirerende plek.”

VERA – THE I-BROW FACTORY & VERA WINNEMULLER COACHING

“De livedagen zijn echt magisch”

Nog niet overtuigd? Hier wat extra social proof 😎

Social proof 10
Social proof 2
Social proof 11
Social proof 7

Het groepsprogramma

the facts – op een rij voor je

3 maanden – Start 10 oktober – Nog 3 plekken
Boost with flow & abundance

→ Energetische Positionering (spiritual purpose & magical gifts versterken, energetic alignment, versterken intuïtie en eigen-wijsheid)

→ Energetische Balans (energiemanagement, vrouwelijke en mannelijke energie, je kernwaarden als kompas, meer zelfkennis, zelfliefde en zelfvertrouwen, bewegen vanuit flow, intuïtie en sensitiviteit)

→ Energetisch Ondernemen (strategie, aanbod, financieel, productiviteit, structuur en planning)

→ Energetische Marketing en Sales (van doelgroepbepaling en klantreis naar leadgeneratie en succesvolle sales)

→ Handige tools, formats, templates en meer. Natuurlijk op een energetische manier, so bye bye to the traditional way.

→ Een mentor, cheerleader, sparringpartner, trap-onder-je-kont-gever, spiegel, steun, healer. Ik zie je, altijd. Je grootse potentieel maar ook wat je blokkeert.

→ Een combinatie van NLP, business strategie, marketing, sales, persoonlijk leiderschap, energiewerk, spiritualiteit, healing en systemisch werken.

→ 1x per maand een live dag. We werken samen met de groep aan verschillende thema’s in een inspirerende setting, terwijl ik je verwen met luxe en weldaad.

→ 1x per week een groepscall

→ 1x een deep dive 1:1 coach call met mij

→ 1x healing- en spiritual connection sessie

→ Digitale groep om successen en lessen te delen, elkaar te empoweren en vragen te stellen.

→ BONUS: Usui Reiki 1 of 2 training mét erkend certificaat t.w.v. 495,- (Voor de eerste 4 aanmeldingen)

→ Extra bonussen.. zo ben ik 🤪 #kanhetnietlaten

IK GEEF ALS LANCERINGSACTIE DE EERSTE KEER WEG VOOR DEZE ABSOLUTE-FOMO PRIJS. Ja, echt.

Bij de lancering van dit gamechanging programma past ook een no-brainer investering. Eentje waarvan je weet dat dit een kans is die je niet wil laten liggen 🔥

INVESTERING 3 MAANDEN PROGRAMMA
Van € 4.500,- voor NU € 3.000,- of 3 maandelijkse termijnen van € 1.100,-. Hierna gaat de prijs gegarandeerd omhoog. #FOMOtriggermaarwelwaar

Nog maar 3 plekken over!

‘Waarom?’ kun je denken? Omdat dit de eerste keer is en ik zo voel dat dit PRECIES is wat je nodig hebt, maar dat ook een beetje spannend is. Snap ik. Hiermee kan ik de drempel niet lager voor je maken 😇

Dus waar wacht je op? Plan snel een matchcall in!

We're all born unique. But most of us die as copies.

Veelgestelde vragen.

Is dit programma wel voor mij?

Dit programma is voor nieuwetijds leiders (in de dop) en bewuste ondernemers die staan voor high impact. Of je een winkel hebt, coach bent of kenniswerker, jij wil het allerbeste voor je klanten. En dit gun je jezelf ook, omdat je weet dat het bijdraagt aan jouw mooiste leven, business en zelf.

Dit traject is voor mensen die open staan voor spiritualiteit, energiewerk en de wet van aantrekking & creatie. Want naast de ‘harde kant’ van jouw business en doelen, gaan we juist ook aan de slag met de zachte, onzichtbare kant: het innerlijke en energetische werk. Zo binnen, zo buiten. Wil je echt transformeren dan is het nodig dat je hier ook klaar voor bent.

Wat ga ik leren en wat levert het me op?

Wow, waar moet ik beginnen?! In dit traject ga je leren om te kiezen voor jezelf. Voor wat jij écht belangrijk vindt en past bij wie jij bent. Wie jij wilt zijn. Je leert meer te sturen vanuit je innerlijke eigen-wijsheid.

Je gaat staan voor je roeping en wat jij deze wereld te bieden hebt. Je gaat ruimte creëren, essentiële keuzes maken en je bedrijf zo inrichten dat het je vervult met plezier. Dat het ondernemen (weer) licht en vrij voelt en je creativiteit en energie groeit. Je maakt de wereld een stukje mooier met jouw prachtige missie! En met de tools, kennis en coaching op business niveau leer je jouw diepste missie te verpakken in een energetic aligned aanbod. En hoe je dit verkoopt aan de juiste klanten, zodat je met jouw unieke waarde méér omzet en winst maakt. Je leert daarnaast het werken aan je business, zoals productiviteit, sales, cijfers en structuur.

En dit doe je niet alleen. Je krijgt er een quality tribe van gelijkgestemde ondernemers die net zo gemotiveerd zijn als jij.

Waar vindt het plaats?

Het is een blended traject, dat wil zeggen: deels tijdens de maandelijkse livedagen en deels online. De locatie is in Echteld, centraal gelegen in Nederland.

Wanneer begint het?

We starten op 10-10 met de live kickoff van het 3 maanden programma. De andere live data zijn op:
Dinsdag 7-11
Dinsdag 12-12
Het is op inschrijving en matchmaking. En tsja, vol=echt vol. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dit kan. Je kunt bij mij in 1x of maandelijkse termijnen betalen.

Kan ik ook 1:1 met je werken?

Ja, absoluut. Ik heb high impact trajecten voor 3, 6 of 12 maanden. Exclusief en 100% toegewijd op wat je nodig hebt. Meer info vind je hier