HÉT PROGRAMMA VOOR POSITIEVE IMPACTMAKERS

Energetisch Ondernemen

licht leven en groots ondernemen.

Jij bent een ondernemer die:

 • een verschil wil maken in deze wereld
 • vanuit liefde en passie succesvol wil zijn
 • meer eenvoud én overvloed wil (ja, dat kan)
 • wil werken vanuit mannelijke én vrouwelijke energie
 • spiritualiteit en intuïtie ook zakelijk wil ontplooien (let’s go alignment!)
 • voelt dat er nog zoveel meer in je zit
 • klaar bent om onbeschaamd je magische, volledige zelf te zijn. Ook al is het rete-spannend
 • niet langer wil wachten op jouw mooiste leven
 • met je zachte kracht keiharde resultaten wil boeken

En jij weet ook dat:

 • ondernemen best eenzaam kan zijn (hallo visionair!)
 • het tijd is om te verdiepen en te verzachten
 • je klaar bent met de oude manieren
 • je een eigen manier van ondernemen zoekt
 • je dit niet meer alleen wil doen
 • maar wel van de beste(n) wil leren
 • je 1:1 coaching én de waarde van de groep wil
 • je veel wijsheid en kracht in je hebt
 • je nog niet de code gekraakt hebt hoe het lichter, leuker en succesvoller kan
 • het moment nu daar is om voor jezelf te kiezen
Marjolijndesmet.nl

WE STARTEN OP 16/7

Wat je kan verwachten? Zakelijk succes vanuit positieve energie en spiritualiteit. En-en, het kan echt.

MarjolijnDesmet_Quiz5

Even voorstellen.

Hi, ik ben Marjolijn. Multipreneur, grootdromer en energetisch business mentor.

Ik ben gegroeid van Labeltje Loser naar Liefdevol Leider. Als stotterende, quirky dropout met een verleden van armoede en geweld, zou ik eigenlijk ergens in de goot moeten liggen. Althans, volgens het systeem.

Niets is minder waar. De school die het leven heet heeft me geleerd dat alles al in me zit. Het motiveerde me om het op mijn eigen manier te doen. Buiten de paden te gaan. Selfmade, zoals ze dat in Amerika noemen.

Ik koos voor studies die klopten bij mijn pad en ambities. Zakelijk, persoonlijk en spiritueel. Als (meervoudig geschoolde) spirituele healer en energiewerker geloof ik in de ongekende kracht van het universum en alignment.

Daarnaast heb ik een stevige zakelijke achtergrond in NLP, systemisch werken, positieve psychologie, leiderschap, sales, communicatie, marketing, branding, verdienmodellen, strategie, innovatie én keiharde cijfers. 

Broodje nuchter belegd met spiriwiri, dus 😉 

Juist door mijn dualiteit – en dus m’n volledige zelf – te ownen en te cultiveren, heb ik een eigen, unieke werkwijze: Energetisch Ondernemen. I don’t only talk the talk, maar maak het ook waar. In mijn eigen leven en die van mijn klanten: ik sta voor licht, overvloed, vrijheid, liefde en meer kwaliteit. En een beetje magie: in jezelf, je werk en leven.

Ik begeleid je naar je mooiste potentieel. 

In dit prachtige blended traject krijg jij 1:1 coaching met een super waardevol groepselement. Best of both worlds, ook hierin. Dat kan namelijk gewoon 😉

Je leert én integreert Energetisch Ondernemen en Liefdevol Leiderschap.

Met een 1:1 strategische kickoff, twee 1:1 coach calls, 3 livedagen, groepscalls, online academie, Whatsapp tribe, een magisch netwerk en bakken positive vibes.

Resultaat? Een business die jouw diepste purpose, magische eigenheid en grootse visie waarmaakt. Vanuit liefde, eenvoud én overvloed. Vol helderheid, focus en daadkracht. Makkelijk. Lichter.

Juist door volledig jezelf te zijn.
We starten op 16/7.  Are you ready?

Dit is pas het begin voor jou.

Je hebt een missie, een brandend verlangen om impact te maken. Je voelt je verantwoordelijk om de wereld een stukje mooier te maken. Om jouw lieve klanten echt te transformeren en de kwaliteit te verhogen in jouw branche.

Je business staat inmiddels. Je hebt keihard gewerkt om hier te komen en hebt bewezen resultaten en blije klanten. Maar, dit is pas het begin voor jou! Je weet dat je nog zoveel meer te bieden hebt. Misschien durf je al hardop te claimen dat je de leading expert van jouw branche bent. Of in ieder geval zou moeten zijn. Je voelt dat het nu tijd is om vol te gaan staan voor jouw unieke zelf. Jouw magische waarde.

En tegelijkertijd is het ook een struggle. Je werkweek zit overvol en je zit vast in je business. Je houdt je – let’s be honest – nu klein en je mist de focus, vrijheid en energie waarmee je begon. Je weet dat het anders moet.

Zachter, lichter en toch met meer impact. Het kan, echt. En ik leer je precies hoe je dat doet.

Jij wil:

→ Vanuit ontspanning en vertrouwen keuzes maken. Minder trekken en meer flow!

→ Jouw (persoonlijk en zakelijk) leiderschap ownen en versterken.

→ Meer focus, vrijheid en energie door slimmer (en lichter) te werken.

→ Meer leren over geld en cijfers, op een leuke en makkelijke manier.

→ Een goede balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.

→ Je allermooiste business creëren en zoveel mogelijk impact in deze wereld maken.

→ Jezelf verder ontwikkelen, omdat je hooked bent aan persoonlijke groei.

→ Een intiem netwerk van gelijkgestemde ondernemers die elkaar inspireren, uitdagen en dragen.

Marjolijn_Home_Overmij

Wat als dit nu al mogelijk is?

We werken niet volgens een 13 in een dozijn format, dat ken je nu wel. En je weet dat je iets anders nodig hebt. Iets nieuws, buiten de bekende paden en waarin het volledig draait om jou. Search no more!

Dit is een exclusief, high impact programma van 3 maanden waarin jezelf en je business opnieuw uitvindt en versterkt. Op een manier die energie én voldoening geeft. Alle aspecten komen aan bod, van positionering tot keiharde cijfers. Maar dan vanuit de magische flow van energie, eenvoud en alignment. Juist door je jezelf te zijn.

laten we samen je zelf, je leven en je business upgraden

Je krijgt een opleiding én transformatietraject ineen (PPO subsidie mogelijk t/m 2024) waarin je continu stretcht én instant resultaten behaalt, terwijl je werkt aan een nieuw fundament voor de rest van je leven.

Met elke maand een live dag waarin we samen nieuwe thema’s verdiepen, blokkades en patronen blootleggen en helen, jouw magische superpowers activeren en je business transformeren.

Daarnaast hebben we wekelijkse calls en krijg je een 1:1 strategische kickoff van 1,5 uur en 2x een 1:1 coach call. Talk about abundance 😉

En je doet dit niet alleen. Je doet dit samen met een exclusive quality tribe van liefdevolle impactmakers – net als jij – waarin je elkaar draagt. Met én van elkaar leert. En je je doelen waarmaakt. Let’s rise together.

Wat zeggen anderen?

Home_Review_Vera2

“Toen ik Marjolijn ontmoette, voelde dat meteen veilig en vertrouwd. Na de eerste coachingsdag begon er meteen al een grote shift in energie bij mij en had ik een paar dagen later een nieuwe klant voor mijn retraite!

Zij ziet je potentie en zet je aan, maar helpt je ook bij de stappen die je in de praktijk kunt zetten om je waarde te claimen met je bedrijf. Ik verkoop mijn coaching en retraites nu beter en lanceerde in een paar weken een prachtig nieuw product! Werken met Marjolijn heeft iets magisch.”

LISETTE – LISETTEGUIJS.NL

“Zij ziet je potentie en zet je aan.”

Home_Review_Vera2

“Ik moet zeggen dat ik dit niet had verwacht. Door Energetisch Ondernemen ben ik van 1.500 verlies naar 10.000 omzet zien gaan in 4 maanden tijd. Its been amazing! Alle doelen worden keer op keer overtroffen. Ruim 4.000 nieuwe volgers op social media terwijl ik pas in oktober ben begonnen met mijn nieuwe koers.

Marjolijn ziet je potentieel en laat je in jezelf geloven. Jezelf leren dragen. Ik ben voor mijn zachtheid gaan staan en heb mijn beste resultaten ooit.

CHLOÉ! – BLOOM TO GROW

“Van -1.500 naar ruim 10.000.

Home_Review_Vera2

“Mijn ervaring is dat het een mooie goede stap naar “buiten mijzelf gaan” is. Ik word uitgedaagd om actief “aan” mijn bedrijf te werken. Marjolijn laat je beleven waarom jij jouw bedrijf wilt ownen. In de groep van energetische ondernemers delen we ervaringen die alles op zijn plek laten vallen.

Ik heb in 3 maanden echt voor mezelf leren kiezen. Ik kan nu een dag minder werken en me focussen op de dingen die me energie en financiele groei geven. Echt een aanrader om verder te komen in je bedrijf.”

SABRINA – SIREA TOTAL SKIN CARE

“Echt een aanrader om verder te komen in je bedrijf.

Home_Review_Vera2

“Oh yes! Energetisch ondernemen is precies wat ik zocht 🤩 Ondernemen van binnen naar buiten. Meer inzicht in mezelf en de ondernemer in mij. Maar ook contact met gelijkgestemde ondernemende vrouwen.

Ik ben me nog meer bewust van het belang van de juiste waarde vragen voor mijn diensten. Ik heb keuzes gemaakt in mijn aanbod en mijn visie en missie kunnen verdiepen. Met focus en meer plezier in de dingen die ik doe. 

Dit programma zorgt voor persoonlijke én zakelijke groei. Marjolijn is een fijn persoon en ik ben dankbaar dat ik heb meegedaan 🙏🏻.”

FEMKE – EVERAFTER STORYTELLING

“van binnen naar buiten.”

Nog niet overtuigd? Hier wat extra social proof 😎

Social proof 10
Social proof 2
Social proof 11
Social proof 7

Het groepsprogramma

the facts – op een rij voor je

3 maanden – Open instroom
Boost with flow & abundance

→ In 3 maanden naar een lichtere, kloppende business die jou draagt.

→ 1x strategische kickoff van 1,5 uur waarin je jouw persoonlijke gameplan maken.

→ 1x per maand een live dag. We werken samen met de groep aan verschillende thema’s in een inspirerende setting, terwijl ik je verwen met luxe en weldaad. Abundance all around.

→ 4x een groepscall.

→ 2x een 1:1 call (op zakelijke, persoonlijke of spirituele thema’s)

→ Een mentor, cheerleader, sparringpartner, trap-onder-je-kont-gever, spiegel, steun, healer. Ik zie je, altijd. Je grootse potentieel maar ook wat je blokkeert.

→ Een combinatie van NLP, business strategie, marketing, sales, persoonlijk leiderschap, energiewerk, spiritualiteit, healing en systemisch werken.

→ Een kleine, high quality tribe. Zodat iedereen maximale aandacht krijgt en elkaar versterkt.

→ Digitale Whatsapp groep om successen en lessen te delen, elkaar te empoweren en vragen te stellen.

→ Energetische Positionering (spiritual purpose & magical gifts versterken, energetic alignment, versterken intuïtie en eigen-wijsheid)

→ Energetische Balans (energiemanagement, vrouwelijke en mannelijke energie, je kernwaarden als kompas, meer zelfkennis, zelfliefde en zelfvertrouwen, bewegen vanuit flow, intuïtie en sensitiviteit)

→ Energetisch Ondernemen (strategie, aanbod, financieel, productiviteit, structuur en planning)

→ Energetische Marketing en Sales (van doelgroepbepaling en klantreis naar leadgeneratie en succesvolle sales)

→ Een online academie met waardevolle werkboeken met opdrachten, handige tools, formats, templates en meer. Natuurlijk op een energetische manier, so bye bye to the traditional way.

→ BONUS VOOR INSTROOM 16/7: Usui Reiki 1 of 2 training mét erkend certificaat t.w.v. 495,-

MAXIMALE WAARDE – PRACHTIGE PRIJS

De vorige edities hebben bewezen dat dit een ongekend waardevol traject is. Een versneller van zakelijk succes, omzet, creativiteit, leiderschap, persoonlijk geluk en spirituele ontwikkeling. Dit is het fundament waar je voor de rest van je leven plezier van hebt!

Een kans is die je niet wil laten liggen 🔥

INVESTERING
5.800,- (in termijnen mogelijk)

LUCKY BIRD ACTIE
Nog 2 spots met maar liefst 30% korting. Da’s gewoon 1.740,- Talk about abundance!
Gebruik hiervoor de code LUCKY5 bij het afrekenen.

Wil je meteen je kans pakken? Verzeker je plek in de groep dan hier. En zeg JA tegen jezelf, je business en je allermooiste potentieel.

Twijfel je of heb je vragen?  Plan dan een matchcall in. Ik denk graag met je mee.

We're all born unique. But most of us die as copies.

Veelgestelde vragen.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor nieuwetijds leiders (in de dop) en bewuste ondernemers die staan voor high impact. Of je een winkel hebt, coach bent of kenniswerker, jij wil het allerbeste voor je klanten. En dit gun je jezelf ook, omdat je weet dat het bijdraagt aan jouw mooiste leven, business en zelf.

Het voor mensen die open staan voor spiritualiteit, energiewerk en de wet van aantrekking & creatie. Want naast de ‘harde kant’ van jouw business en doelen, gaan we juist ook aan de slag met de zachte, onzichtbare kant: het innerlijke en energetische werk. Zo binnen, zo buiten. Wil je echt transformeren dan is het nodig dat je hier ook klaar voor bent.

kan ik subsidie krijgen?

Jazeker! Dit traject is goedgekeurd voor WerktuigPPO subsidie van maximaal 1/3e van de prijs met een maximum van 2.000,-. Da’s mooi meegenomen! Dit is exclusief voor ondernemers uit de creatieve en culturele sector. Stuur mij even een berichtje als je dit wil aanvragen, dan leg ik je de spelregels uit. Let op! Deze subsidie geldt nog alleen in 2024 of totdat de pot leeg is.

Wat ga ik leren en wat levert het me op?

Wow, waar moet ik beginnen?! In dit traject ga je leren om te kiezen voor jezelf. Voor wat jij écht belangrijk vindt en past bij wie jij bent. Wie jij wilt zijn. Je leert meer te verbinden en te sturen vanuit je innerlijke eigen-wijsheid.

Je gaat staan voor je roeping en wat jij deze wereld te bieden hebt. Voor de waarde die je biedt. Je gaat ruimte creëren, essentiële keuzes maken en je bedrijf zo inrichten dat het je vervult met plezier. Dat het ondernemen (weer) licht en vrij voelt en je creativiteit en energie groeit. Je maakt de wereld een stukje mooier met jouw prachtige missie! En met de tools, kennis en coaching op business niveau leer je jouw diepste missie te verpakken in een energetic aligned aanbod. En hoe je dit verkoopt aan de juiste klanten, zodat je met jouw unieke waarde méér omzet en winst maakt. Je leert daarnaast het werken aan je business, zoals productiviteit, sales, cijfers en structuur.

Een omzetverdubbeling, meer tijd, je business opnieuw inrichten, meer productiviteit en focus, je aanbod vernieuwen, iets nieuws lanceren, meer klanten, gelukkiger zijn? Dit én zoveel is mogelijk! Sterker nog, dit zijn de resultaten die met gemak gehaald zijn door de vorige deelnemers.

En dit doe je niet alleen. Je krijgt er een quality tribe van gelijkgestemde ondernemers die net zo gemotiveerd zijn als jij.

Waarom krijg ik er ook een REIKI training bij?

Ik geloof in empowerment, en je zoveel mogelijk tools en shifts meegeven. Reiki is een prachtige ‘tool’ voor rust en ontspanning, het stimuleren van je zelfhelend vermogen en een deur naar een diepere laag in jezelf. Ik gun de hele wereld deze prachtige manier van werken met energie, voor jezelf en anderen.

Je krijgt deze training met erkend certificaat, dus je mag daarmee officieel jezelf en anderen behandelen met Reiki. Double the fun!

LET OP: Door mijn groei stop ik met het geven van deze training als BONUS. Alleen als je in juli instapt, krijg je deze training er nog bij.

Waar vindt het plaats?

Het is een blended traject, dat wil zeggen: deels tijdens de maandelijkse livedagen en deels online tijdens de wekelijkse calls en whatsapp. De live locatie is centraal gelegen in Nederland in of rondom Maas en Waal.

De 1:1 strategische kickoff is online.

Wat als ik niet bij een call of livedag kan zijn?

Dat is niet erg. Natuurlijk haal je het meeste uit live aanwezigheid, maar de calls worden opgenomen zodat je het kan terug kijken. Van tevoren kun je je vraag indienen zodat ik dit voor je kan opnemen. Als je tijdens een livedag niet aanwezig kan zijn, overleggen we even. Dus hoe dan ook, je hoeft niets te missen 💖

Wanneer begint het?

Op 16/7 is de eerste livedag.

Daarvoor (of net daarna) hebben we samen met de kickoff van het 3 maanden programma. Deze 1,5 urige kickoff plannen we in en is digitaal.

Je volgt het programma met 3 live themadagen, groepscalls, Whatsapp tribe, online academie, twee coach calls en leuke extra’s.

De andere twee live dagen met de groep zijn op:
* 9/8
* 10/9

De groepscall is op maandag van 13:30 tot 14:30. Dit zijn de data:
* 29/7
* 19/8
* 23/9
* 14/10

Perfecte kickstart van je week! En kun je er niet bij zijn maar heb je wel een vraag? Dan neem ik het voor je op. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dit kan. Je kunt bij mij in 1x of in maandelijkse termijnen betalen. Overleg even met me over de voorwaarden.

Kan ik ook 1:1 met je werken?

Ja, absoluut. Ik heb 1:1 high impact trajecten voor 3, 6 of 12 maanden. Exclusief en 100% toegewijd op wat je nodig hebt. Dit is voor ondernemers die all-in willen gaan en iemand naast zich willen die vol commitment meebouwt. Meer info vind je hier