20230411_Beste_Content

Zo maak jij binnen no time de beste content

Algemeen, Leiderschap, Lifestyle, Mindset

Liever luisteren i.p.v. lezen? Luister mijn podcast over dit onderwerp op Spotify of SoundCloud!

Of jij nou meer engagement, leads, conversies of nieuwe klanten wilt, zonder content kom je er niet. Content heb jij nodig. Content rules.

En dat is eigenlijk helemaal niet zo gek.

Wist je dat 77% van de internetgebruikers minstens één blog leest (hi, there) voordat een product of dienst wordt afgenomen? Of dat 85% van alle consumenten eerst jouw socials bekijkt voordat ze een aankoop doen?

Je content is dus waanzinnig belangrijk. Je hebt content nodig om verder te groeien.

En dat weet je inmiddels. Je doet je best. Er staat inmiddels ook best wat leuke content, ook al is het misschien nog niet helemaal zoals je het graag zou willen. Het creëren van content schiet er namelijk 9 van de 10 keer bij in. Elke keer komt er wel iets tussen. En daardoor post je uiteindelijk maar “wat”.

Zonder doel, zonder plan en zonder strategie.

Hoewel ik geloof en hou van creëren vanuit flow, is een goede strategie toch belangrijk. Sterker nog: het helpt je enorm om juist in flow te blijven én om je zichtbaarheid te versterken. Om je boodschap te delen. Je missie te leven. Om nog meer impact te maken.

Met een goede strategie hoef jij niet meer steeds je hoofd te breken over: wat ga ik delen? En op welke manier ga ik dat doen? Kies ik voor een podcastaflevering, blogartikel, carrousel op Instagram of TikTok-video? Voor je het weet ben je alweer een halve dag verder en heb je nog geen letter op papier staan. Of een woord opgenomen.

Ik snap dat jij niet meer zoveel tijd en energie wilt stoppen in je socials. Het is zo’n dingetje geworden dat onderaan je to do lijst bungelt. Iets dat je liever uitstelt. En daardoor publiceer je toch maar die foto van je wereldreis. Of de day @ the office of brandingshoot met een snelle caption. Want daar sta je wel leuk op. En dan ben je toch nog online zichtbaar. Dat is het belangrijkste. Toch?

Ja, consistentie is zeker belangrijk. Maar consistentie is ook zeker niet alles.

Bij online succes staat meer content niet gelijk aan meer succces. Zeker niet als die content nog eens van twijfelachtig niveau is. Nee, dan komt het al sneller over als ‘spam’. En dat wil je niet. De ontvolg-knop is dan zo ingedrukt. En dan wordt het nog ingewikkelder om je doelen met online marketing te behalen, terwijl jij dat wel graag wil.

Jij wilt groeien. Online.

Je wilt niet alleen maar ‘leuk’ gevonden worden. Nee, jij wilt content posten waarmee jij jouw doelgroep bereikt. Raakt. Content waarmee jij jouw droomklanten aantrekt, of sterker nog: verbindt.

Maar daarvoor heb jij wel een doordacht plan nodig. Een kapstok waarmee jij content creëert die WEL werkt. I got you.

Daarom heb ik voor jou een stappenplan uitgewerkt waarmee jij binnen een halve dag content neerzet voor minstens een hele maand.

En dat zonder te spieken bij anderen.

Content die 100% vanuit jou komt. Op een manier die bij jou past.

 

Als je het aandurft om écht het leven (en je business) van je dromen te bouwen, boek dan een  strategiesessie met me! Are you in?