dualiteit van corona - my beautiful life - Marjolijn Desmet

De dualiteit van corona

Mindset

Corona.. we kunnen er niet meer omheen. Waar ik in het begin als nuchtere Nederlander dacht dat het niet zo heftig zou worden, zit ik nu ook gebonden aan m’n huis. Deze tijden zorgen voor een tweestrijd. In ons eigen hart en in de maatschappij. Liefde en Verbinding vs Angst en Verwijdering.

Aan de ene kant geeft deze periode ons tijd voor rust, reflectie, verbinding, bewustwording, heling en nieuwe kansen terwijl aan de andere kant paniek, chaos, financiële crisis, verdriet, afkeer, ziekte en dood ons leven op z’n kop zetten. Het voelt alsof we voor een keuze van dualiteit staan, terwijl misschien non-dualiteit juist het antwoord is dat we nodig hebben.

Verbonden door corona

We zijn door corona als mensheid nu meer bewust dan ooit hoe we zijn verbonden, met elkaar en de aarde waarop we leven. Ik wens het ons als mensheid en de planeet toe dat we iets uit deze situatie kunnen halen, dat we kunnen groeien en leren, hoe groot of klein dan ook.

Ik heb intuïtief kaarten getrokken voor inzicht en wijsheid. Misschien dat het je ook helpt. Ik stelde de vragen:

  1. Wat brengt deze situatie ons?
  2. Wat kunnen we nu leren?
  3. Hoe komen we hier op een goede manier doorheen?
De dualiteit van corona

Dit is hoe ik de kaarten interpreteer:

  1. Caring Connections > het begin of juist verdieping van verbinding en liefde voor elkaar. Voor de directe naasten, en ik voel ook meer begrip dat we als mensheid een zijn.
  2. Indecision omgekeerd > dit is een essentieel moment van helderheid en contact met wat goed is voor jou in het nemen van besluiten, en gaat je meer energie geven.
  3. The Sun > New Beginnings & Great Creativity staat als titel bij de kaart, wat me een gevoel van hoop geeft. Laat ons eigen (zon)licht ons helpen om hier goed doorheen te komen. En dat dit mag leiden tot een nieuw, collectief bewustzijn. Laat dit een positieve shift brengen.

Zorg goed voor jezelf en elkaar, vooral in tijden van corona. Stay connected! ❤️

Reacties

0 reacties