Het innerlijke werk eerst - Marjolijn Desmet

Het innerlijke werk eerst

Mindset

Je kunt je vol focus storten op de nieuwe strategie voor 2021. Plannen maken. Systemen opzetten. Je team uitbreiden.⁠ Maar als je twijfel of onzekerheid hebt, of blokkades in je denken en voelen ervaart, bewust of onbewust, dan neem je dat altijd met je mee. En dat zal altijd invloed hebben op jou en je oh zo mooi bedachte doelen.⁠ ⁠Het innerlijke werk moet eerst in orde zijn.

 

Er staat op zo’n moment namelijk een onzichtbare rem op je.⁠ ⁠En zo ontstaat frustratie; omdat het niet werkt. Dat je alles volgens het boekje doet en het gewenste resultaat (en gevoel!) uitblijft. Een valkuil waar ook ik meerdere malen in mijn leven in ben gestapt. En vast nog wel eens ga doen. Hey, I’m human.

Aan de slag met het innerlijke werk 

Daarom is het nu niet zozeer de tijd om je next best strategy uit te stippelen. Of je jaarplan te maken. ⁠ Maar om eerst aan de slag te gaan met je inner work. Te ontdekken wat geheeld en losgelaten mag worden, wat je belemmert om in alle vrijheid te gaan en hoe je meer in vertrouwen en intuïtie komt. Hoe je meer vanuit je mooie, pure zelf leeft. Licht, veerkrachtig en simpel. ⁠⁠De rem eraf. Dan komt de rest vanzelf.

doelen stellen voor 2021

Maar hoe doe je dat dan?

Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee waar je moet starten? Ik help je graag. Wil je aan de slag met je inner work? Loslaten wat je niet meer dient? De onzin die je over jezelf gelooft? En met de nieuwe jij 2021 in?⁠ ⁠ Boek dan een NLP + Reiki sessie of traject bij me. Ik heb een aantal plekjes vrij. En geloof me: het is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Zo vertelde een klant me: “Ik heb tools mee gekregen die ik voor altijd in kan blijven zetten om mijn nieuwe waarheid steeds verder te verankeren en ik merk iedere keer weer kleine subtiele veranderingen in mijn zijn.”⁠ ⁠En daar doe ik het voor. 

 

Reacties

0 reacties