Online Activatie & Healing sessie

En zet de eerste concrete stappen naar jouw dromen en verlangens!

Tijdens deze sessie van 90 minuten gaan we in op jouw dromen, halen we de ruis weg totdat jouw magische zelf overblijft. Helen we met liefde jouw blokkades en activeren we jouw grootsheid. Zodat de weg volledig vrij is naar jouw mooiste leven. Ik zet mijn magische talenten, onze spirit guides en liefdevolle to-the-point coaching in voor meer geluk, overvloed en vrijheid. Dit is een combinatie van healing en spiritual mentorship.

MarjolijnDesmet_Quiz2

Wat houdt deze
healing & activatie
sessie in?

✅ Je magische potentieel
Een van mijn gaves is om je magie te zien. En jou dit te laten voelen. We zoomen in op jouw magische purpose en reizen de toekomst in. Je voelt het in elke vezel van je lijf, alsof je het al leeft. Het is glashelder. Energetisch en spiritueel maak je een belangrijke shift om jouw grootsheid te ontvangen.

✅ Je blokkade en kansen
Ik geef je mijn eerlijke visie op waar je grootste kansen liggen, plus wat je nu tegenhoudt om écht door je plafond te breken. Samen transformeren we deze blokkade zodat je energie en magie weer vrij kan stromen.

✅ Je volgende stappen
Ik laat je niet los voordat je de volgende stappen hebt omarmd. En je voelt de energie en focus om ook aan de slag te gaan. Lekker praktisch en concreet. Zodat je vanuit vertrouwen deze quantum leap maakt.

Nog niet overtuigd? Hier wat extra social proof 😎

Social proof 10
Social proof 2
Social proof 11
Social proof 7

Wat maakt deze sessie anders?

In deze sessie combineer ik mijn natuurlijke gaves van healing, helderwetendheid met jarenlange scholing en 7 soorten Reiki, healing, sjamanisme en mediumschap. En natuurlijk mijn eigen gaves en de spirits die ons ondersteunen.

Deze sessie gaat om jou en jouw vraag. Wil je blokkades helen, een bepaald thema aanpakken of meer leren van jouw eigen spirituele talenten? In 90 minuten duiken we diep in jouw verlangens en zelf. En daarna kijken we concreet naar wat je nu blokkeert en hoe je hier doorheen breekt. Ik hou je daarin een eerlijke spiegel voor en deel mijn visie met je.

We gaan samen aan de slag om het antwoord op je vraag en je magische potentieel naar boven te halen. Tot slot maken we het praktisch, zodat je weet wat je volgende stappen zijn. En je vanuit flow, liefde en immens vertrouwen de juiste shifts maakt.

Wie ben ik?

Hi, ik ben Marjolijn. Grootdromer, healer, analyticus, vrouwelijk, strateeg, helderwetend, mannelijk, systeemveranderaar, in-beweging-zetter, blij ei.

Als meervoudig geschoold spirituele healer en energiewerker zie ik verder dan wat lijkt. Ik tune in op jouw hoofd, hart en ziel. Ik own m’n dualiteiten en ben een liefdevol leider over mezelf, m’n leven en m’n business. En ik leer jou dit ook.

Daarnaast heb ik een stevige achtergrond in NLP, sales, marketing, persoonlijk en zakelijk leiderschap, business innovatie én keiharde cijfers in 11 jaar ondernemen.

Broodje nuchter belegd met spiriwiri noem ik het zelf.

Ik zie wat jij op dit moment nodig hebt om de volgende stap te maken. Om lichter te leven en toch groots te ondernemen. Van samen je aanbod aanscherpen tot energetische healing. Ik luister, zie, voel en verbind.

Marjolijn_Strategiesessie

Happy People – Great Results

‘RELAXTER ONDERNEMEN MET EEN RECORD OMZET’

Voordat ik het traject startte wist ik dat ik het anders wilde, maar ik kon er nog niet helemaal de vinger opleggen. Marjolijn ziet die blinde vlekken! Ze is heel goed in dat vast te pakken in wat je zelf niet altijd ziet en wat er onderbewust afspeelt. En je zo te laten groeien.

Ik heb nu een helder 1:1 aanbod, gewerkt aan mijn moneymindset, ik ga verhuizen naar een nieuw kantoor én ik heb een record omzet gehaald.

Dit traject combineert het zakelijke met het spirituele. Dit heeft ervoor gezorgd dat Marjolijn mij relaxter heeft gemaakt als ondernemer, mij dichter bij mijn gevoel heeft gebracht. Maar ze vertaalt dat gevoel vervolgens wél door naar het zakelijke: doelen stellen, plannen maken, wat zijn de concrete stappen om te nemen? Hierdoor heb ik mega sprongen gemaakt en ging ik ruim over mijn omzetdoel heen!

MARLOU VAN LEEUWEN

'DE LIVEDAGEN ZIJN ECHT MAGISCH'

Ik heb in 2017 al een traject bij Marjolijn gedaan en hieruit ontstond mijn droombusiness. Nu wilde ik verder groeien als mens en ondernemer en wist ik dat ik bij Marjolijn moest zijn.

Ik heb leren loslaten en ondernemen vanuit m'n hart. Ik ben een betere werkgever geworden en ben met mijn team echt gaan bouwen aan m'n bedrijf. Ik heb mijn omzet verdubbeld terwijl ik minder ben gaan werken, voel me gelukkiger en heb meer energie!

Marjolijn combineert zakelijk met spiritueel. Ze is energiek, een beetje gek, zorgzaam en super inspirerend. Ze weet precies wanneer ze de juiste vragen moet stellen.

De livedagen zijn echt magisch! In een paar uur kun je zoveel doen met elkaar, van marketingstrategieën tot blokkades doorbreken, alles komt aan bod.

VERA - THE I-BROW FACTORY & VERA WINNEMULLER COACHING

'MARJOLIJN IS ECHT ONE OF A KIND'

Ik was eigenlijk nog een oud verhaal aan het leven, terwijl ik naar een nieuw level mocht gaan. Coaching met Marjolijn heeft mij deze stap doen zetten, en zoveel meer.

Ik heb veel met business en mindset coaches gewerkt en hierin duizenden euro's  geïnvesteerd, maar pas nu heb ik eindelijk een aanbod dat bij mij én voor mijn klanten past. Ik heb geleerd dat het echt allebei kan. En dat wie jij bent als persoon en je bedrijf echt samen gaan.

Wat ik heel fijn vind aan werken met Marjolijn is dat ze je echt ziet, wie je bent als mens en de waarde die je toevoegt. Ze is je personal cheerleader op alle facetten die je bent als persoon, maar kan je ook liefdevol een schop onder je kont geven.

Ze is heel motiverend en inspirerend. Het is een feestje om met haar te zijn. Ik durf nu veel groter te denken dan ik deed.

MANUELA - XOXO MARKETING

Home_Review_Lara

Naarmate we het traject startte kwam ik erachter dat je business hangt aan wie bent. En zonder dat helder te hebben, kun je ook niet groeien met je business.

Marjolijn leert je echt jezelf te zijn en te groeien op een manier die past bij jou. Ze voelt wie jij als persoon bent en past het coachingstraject daarop aan. Zo wilde ik meer leren over de wet van aantrekking en spiritualiteit en hoe mij dat kon helpen naar succes. Marjolijn vormt zich naar wat je nodig hebt en heeft altijd de juiste antwoorden en kennis om je te laten groeien naar een heel hoog niveau. Zij gaat zoveel dieper, ze kijkt echt naar wie jij bent en wat jij en je business nodig hebben.

LARA – LARA DEELT

“Marjolijn
leert je echt jezelf
te zijn”

Sounds good?

Koop dan nu een Online Activatie & Healing sessie! In je inbox ontvang je daarna het linkje naar mijn agenda om jouw sessie meteen in te boeken. En dan spreken we elkaar snel!