Over
Marjolijn

Hi, ik ben Marjolijn! Als Holistic Life & Business Mentor luister, zie en voel ik wat jij nodig hebt voor jouw next level: in life & in business! Ik geloof in de gouden combinatie van spiritualiteit en zakelijkheid in mijn coaching. That’s where the magic happens!

Over
Marjolijn

Marjolijn_Overmij

Mijn reis

Op zoek naar mijn volledige zelf.

Als klein meisje wist ik goed te luisteren naar mezelf. Naar mijn eigen-wijsheid en intuïtie. Ik leerde, door soms heel hard te vallen en op te staan, wat wel én niet goed voor mij was. En dat het afwijken van de norm een blessing is.

Maar… door de jaren heen ging ik me steeds meer richten op de buitenwereld. Op alles wat ‘normaal’ was. Presteren, doelgerichtheid, keihard knallen, wilskracht, slim denken, altijd mijn mening geven en opvallen door mijn enthousiasme en daadkracht. Vanuit mijn hoofd was ik me – geheel onbewust – aan het aanpassen aan mijn omgeving. Ik leefde vooral vanuit de mannelijke energie. Dat bracht me veel, maar ondertussen bleef een groot deel van mij ook onbenut.

Toch was het makkelijker om in het hoofd te blijven. Lekker veilig. Niemand vond me zweverig of vaag en ik hoefde de zachte kanten van mezelf niet te laten zien. Maar stiekem was ik spiritueel en een voeler, alleen was ik er van overtuigd dat dat niet paste bij mijn nuchtere aanpakkersmentaliteit. Het vergde daarom veel moed om te zakken naar mijn hart en mijn volledige zelf te omarmen. In álle kwetsbaarheid. 

Zodra ik in m’n volledige zelf stapte, met alle mooie én crazy eigenschappen, ontstond er meteen meer ruimte. En-en, dat is juist zo waardevol. Want des te meer je jezelf bent, des te simpeler alles wordt. Ik gaf mijzelf, mijn leven en business opnieuw vorm, waardoor mijn innerlijke basis ijzersterk werd. Zo kan ik een Liefdevol Leider naar mezelf en anderen zijn.

Mijn missie

De wereld mooier, lichter en gelukkiger maken.

MarjolijnDesmet_Beeldmerk_Zwart

Als kind wilde ik fee worden,

zodat ik wensen kon laten uitkomen.

En nu ik groot ben: is dat precies wat ik doe. Ik geloof dat wat jij verlangt echt mogelijk is! Samen maken we je dromen waar.

Dit is Marjolijn

Niet of of, maar én én.

Zakelijk – Praktisch – Mannelijk

NLP Master

Facilitator Creatief Denken

Marketing strateeg

Sales- en gesprekstechnieken

Zakelijke strateeg

Business innovatie

Verdienmodellen

Design thinking

Scherp en altijd eerlijk

Time management

Concrete acties

Spiritueel – Intuïtief – Vrouwelijk

Spirituele healer en energiewerker

Meervoudig Reiki Master en Teacher

Holistische transformatie

Verbinder Hoofd – Hart – Ziel

Persoonlijke cheerleader

Mentor Liefdevol Leiderschap

Chronisch positief

Humor en plezier

Enthousiast

Betrokken

Intuïtief

Marjolijndesmet.nl

Mijn achtergrond

Geboren ondernemer

Naast een energetische en spirituele aanpak, heb ik ook een doorontwikkelde zakelijke kant. Vanuit retail management rolde ik als bedrijfsleider de financiële wereld in. Een hevige burn-out gaf mijn carrière een draai: ik vond de weg naar mezelf als ondernemer en kwam erachter dat dit is wie ik écht ben.

Inmiddels ben ik 12 jaar ondernemer. In deze bevlogen jaren heb ik meerdere bedrijven opgericht. Van een marketing-communicatie-event business en een damesnetwerk tot een communicatie en branding bureau met zzp’ers. En uiteraard: deze business. Gepokt en gemazeld, dus.

Ik ben een geboren ondernemer, marketing-communicatie en branding strateeg, creative thinking facilitator en Master in NLP. Maar ik ben óók Master-Teacher in zes soorten Reiki en ben opgeleid tot medium-healer. Op deze manier combineer ik Oosterse filosofie en helend energiewerk met het Westerse, pragmatische en zakelijke denken. En-en.

Misschien ken je me van…

AD-logo
vrouw-magazine-telegraaf-logo
Vrouw-glossy-logo

Mijn
werkwijze

Persoonlijk en informeel.

Werken met mij is een warm bad met een bruisbal aan positiviteit, liefde, humor en enthousiasme. Niets is te gek, want ik geloof in je. Ik zie jouw grootste potentieel en laat je erin stappen. Ik ben je cheerleader, buddy, in-beweging-zetter en criticus in één. En er wordt gelachen. Heel. Veel. Gelachen.

Daarbij altijd professioneel, maar liefdevol. Ik geef je guidance, stel reflecterende vragen, geef je inzichten en hou een glasheldere spiegel voor. Ik zie je, volledig. Ook de delen in jou die je zelf (nog) niet ziet. Ik sta altijd voor, achter en naast je.

Benieuwd of wij een match zijn? Boek een gratis strategiesessie met mij in.

Marjolijn_Home_Overmij

Happy People

Zij gingen je voor.

‘RELAXTER ONDERNEMEN MET EEN RECORD OMZET’

Voordat ik het traject startte wist ik dat ik het anders wilde, maar ik kon er nog niet helemaal de vinger opleggen. Marjolijn ziet die blinde vlekken! Ze is heel goed in dat vast te pakken in wat je zelf niet altijd ziet en wat er onderbewust afspeelt. En je zo te laten groeien.

Ik heb nu een helder 1:1 aanbod, gewerkt aan mijn moneymindset, ik ga verhuizen naar een nieuw kantoor én ik heb een record omzet gehaald.

Dit traject combineert het zakelijke met het spirituele. Dit heeft ervoor gezorgd dat Marjolijn mij relaxter heeft gemaakt als ondernemer, mij dichter bij mijn gevoel heeft gebracht. Maar ze vertaalt dat gevoel vervolgens wél door naar het zakelijke: doelen stellen, plannen maken, wat zijn de concrete stappen om te nemen? Hierdoor heb ik mega sprongen gemaakt en ging ik ruim over mijn omzetdoel heen!

MARLOU VAN LEEUWEN

'DE LIVEDAGEN ZIJN ECHT MAGISCH'

Ik heb in 2017 al een traject bij Marjolijn gedaan en hieruit ontstond mijn droombusiness. Nu wilde ik verder groeien als mens en ondernemer en wist ik dat ik bij Marjolijn moest zijn.

Ik heb leren loslaten en ondernemen vanuit m'n hart. Ik ben een betere werkgever geworden en ben met mijn team echt gaan bouwen aan m'n bedrijf. Ik heb mijn omzet verdubbeld terwijl ik minder ben gaan werken, voel me gelukkiger en heb meer energie!

Marjolijn combineert zakelijk met spiritueel. Ze is energiek, een beetje gek, zorgzaam en super inspirerend. Ze weet precies wanneer ze de juiste vragen moet stellen.

De livedagen zijn echt magisch! In een paar uur kun je zoveel doen met elkaar, van marketingstrategieën tot blokkades doorbreken, alles komt aan bod.

VERA - THE I-BROW FACTORY & VERA WINNEMULLER COACHING

'MARJOLIJN IS ECHT ONE OF A KIND'

Ik was eigenlijk nog een oud verhaal aan het leven, terwijl ik naar een nieuw level mocht gaan. Coaching met Marjolijn heeft mij deze stap doen zetten, en zoveel meer.

Ik heb veel met business en mindset coaches gewerkt en hierin duizenden euro's  geïnvesteerd, maar pas nu heb ik eindelijk een aanbod dat bij mij én voor mijn klanten past. Ik heb geleerd dat het echt allebei kan. En dat wie jij bent als persoon en je bedrijf echt samen gaan.

Wat ik heel fijn vind aan werken met Marjolijn is dat ze je echt ziet, wie je bent als mens en de waarde die je toevoegt. Ze is je personal cheerleader op alle facetten die je bent als persoon, maar kan je ook liefdevol een schop onder je kont geven.

Ze is heel motiverend en inspirerend. Het is een feestje om met haar te zijn. Ik durf nu veel groter te denken dan ik deed.

MANUELA - XOXO MARKETING

Ik ben aangesloten bij

LVSC logo
NVNLP logo
Reiki Vereniging Cirkel logo