Happy People

Great results

Wat zij zeggen.

‘ALS JE HET HERKENT KAN JE HET DOORBREKEN’

Marjolijn is een powervrouw en een voorbeeld voor mij om hoe zij in bepaalde dingen staat. Ze laat zich drijven op gevoel én op strategie. Ze weet net weer verder te kijken dan alleen het voelen, maar maakt ook de verbinding en haalt patronen er uit. Dat was een grote eye opener voor mij! Pas als je het herkent, kan je het doorbreken.

Ik zie patronen steeds terugkomen, maar nu heb ik de power om er echt wat aan te doen. En er helemaal voor te gaan!

SOFIE – SOOFSKEUKENTJE

‘ZE LEERT JOU JEZELF NÓG BETER KENNEN’

Ik ben gewend om vanuit mijn hoofd dingen te doen en te ondernemen. Maar die connectie met mijn hart en ziel, die miste…

Marjolijn kan heel goed luisteren en is heel intuïtief ingesteld. Ze laat jou praten, waardoor je zelf ontdekt wat je blokkades zijn. Dus als je een dag met haar samenwerkt, dan zoomt ze echt in op jou en dat is zo ontzettend fijn. Ik heb ook vaak tegen haar gezegd “ik weet niet wat je doet, maar je zet iets in mijn aan, waarvan ik zelf vergeten was dat ik het had”.

KARINA HOEVE – KASTGELUK

‘ALS IK MET HAAR SAMENWERK STA IK ALTIJD HELEMAAL AAN’

Marjolijn ziet precies waartoe je in staat bent en dat kan ze heel tastbaar maken. En doordat zij mij steeds ziet in mijn next level versie, zie ik dat zelf ook. Als ik met haar samenwerk, sta ik altijd helemaal AAN. En dan lijkt alles lijkt altijd zo makkelijk haalbaar.

Wat ik zou mooi vindt aan Marjolijn is haar holistische aanpak. Dus zowel de intuïtieve zachte kant waardoor ik voel wat mijn waarde is en wat ik te doen heb. En daarnaast ook de harde kant, zodat ik met daadkracht ook echt mijn plannen en doelen realiseer. En die combinatie is goud waard.

JETTE VAN DUIJN

‘MARJOLIJN IS ECHT ANDERS’

Toen ik vanochtend binnen kwam had ik nog allerlei stemmetjes in mijn hoofd, die van alles vonden: dat ik mijn doelen niet had behaald vorig jaar, waar ik naar toe wilde niet had nageleefd… En aan het eind van de dag wist ik weer precies wat mijn doelen zijn, waar mijn focus en kracht ligt. En heb ik veel dingen kunnen los laten.

Marjolijn is echt anders, ze combineert spiritualiteit met het zakelijk zijn. Ze laat het mannelijke met het vrouwelijke samenwerken. Iedere keer weer vernieuwt ze zichzelf, overstijgt ze zichzelf. En leer ik dus ook elke keer weer nieuwe dingen.

ROBIN VAN VEEN

‘JE VOELT JE GEZIEN’

Marjolijn haar kracht zit in haar energie, persoonlijkheid, enthousiasme en in het kunnen verbinden. Ze straalt liefde en overvloed uit. Het is een prachtig mens. Je voelt je gezien, je mag er echt helemaal zijn.

En op de vragen als: Wat is nu echt je purpose? Wat is de zingeving achter je bedrijf? Daar kan Marjolijn je heen brengen! Op een veilige manier. Ze verbindt het spirituele met het aardse. 

MARIJE DE JONG – NATURAL FLOW COACHING

‘MARJOLIJN CREËERT EEN VEILIGE OMGEVING’

Ik ben heel gevoelig voor de energie om me heen. Marjolijn heeft op het Reset & Reconnect Event voor een veilige omgeving gezorgd, zodat je je ook echt open kon stellen. En ik heb mogen ervaren dat er dan ook écht iets met je gebeurt!

Wat je bij Marjolijn kunt halen is het stukje tussen gevoel en zakelijk. Ze is enorm sterk en strategisch. Maar op de juiste momenten raakt ze ook het gevoel aan en dat is wat bij veel vrouwen nog ontbreekt. Daar is ze echt goed in.
Ze sprankelt en straalt energie uit. Ze verbindt, van nature. Ze zorgt ervoor dat de ander zijn volle potentieel pakt!

DORIEN ENSINK

‘RELAXTER ONDERNEMEN MET EEN RECORD OMZET’

Voordat ik het traject startte wist ik dat ik het anders wilde, maar ik kon er nog niet helemaal de vinger opleggen. Marjolijn ziet die blinde vlekken! Ze is heel goed in dat vast te pakken in wat je zelf niet altijd ziet en wat er onderbewust afspeelt. En je zo te laten groeien.

Ik heb nu een helder 1:1 aanbod, gewerkt aan mijn moneymindset, ik ga verhuizen naar een nieuw kantoor én ik heb een record omzet gehaald.

Dit traject combineert het zakelijke met het spirituele. Dit heeft ervoor gezorgd dat Marjolijn mij relaxter heeft gemaakt als ondernemer, mij dichter bij mijn gevoel heeft gebracht. Maar ze vertaalt dat gevoel vervolgens wél door naar het zakelijke: doelen stellen, plannen maken, wat zijn de concrete stappen om te nemen? Hierdoor heb ik mega sprongen gemaakt en ging ik ruim over mijn omzetdoel heen!

MARLOU VAN LEEUWEN

'DE LIVEDAGEN ZIJN ECHT MAGISCH'

Ik heb in 2017 al een traject bij Marjolijn gedaan en hieruit ontstond mijn droombusiness. Nu wilde ik verder groeien als mens en ondernemer en wist ik dat ik bij Marjolijn moest zijn.

Ik heb leren loslaten en ondernemen vanuit m'n hart. Ik ben een betere werkgever geworden en ben met mijn team echt gaan bouwen aan m'n bedrijf. Ik heb mijn omzet verdubbeld terwijl ik minder ben gaan werken, voel me gelukkiger en heb meer energie!

Marjolijn combineert zakelijk met spiritueel. Ze is energiek, een beetje gek, zorgzaam en super inspirerend. Ze weet precies wanneer ze de juiste vragen moet stellen.

De livedagen zijn echt magisch! In een paar uur kun je zoveel doen met elkaar, van marketingstrategieën tot blokkades doorbreken, alles komt aan bod.

VERA - THE I-BROW FACTORY & VERA WINNEMULLER COACHING

'MARJOLIJN IS ECHT ONE OF A KIND'

Ik was eigenlijk nog een oud verhaal aan het leven, terwijl ik naar een nieuw level mocht gaan. Coaching met Marjolijn heeft mij deze stap doen zetten, en zoveel meer.

Ik heb veel met business en mindset coaches gewerkt en hierin duizenden euro's  geïnvesteerd, maar pas nu heb ik eindelijk een aanbod dat bij mij én voor mijn klanten past. Ik heb geleerd dat het echt allebei kan. En dat wie jij bent als persoon en je bedrijf echt samen gaan.

Wat ik heel fijn vind aan werken met Marjolijn is dat ze je echt ziet, wie je bent als mens en de waarde die je toevoegt. Ze is je personal cheerleader op alle facetten die je bent als persoon, maar kan je ook liefdevol een schop onder je kont geven.

Ze is heel motiverend en inspirerend. Het is een feestje om met haar te zijn. Ik durf nu veel groter te denken dan ik deed.

MANUELA - XOXO MARKETING

‘JIJ BENT VEEL MEER DAN JE BUSINESS’

Het is een intensief traject, en soms ook wel confronterend. Ik heb geleerd dat groeien soms ook een stapje opzij doen is. En dat ik mezelf op 1 moet zetten. Want, als het niet goed gaat met mij, uit zich dit ook in mijn business.

Marjolijn is lief, open en zorgzaam, maar is ook niet bang je de waarheid te zeggen. Ze stelt de juiste vragen en dat heeft me meerdere malen doen verbazen. Ze zorgt ervoor dat je, door die juiste vragen te stellen, je op het juiste pad terecht komt.

Het stukje vrijheid dat ik hierdoor als ondernemer gekregen heb, waardoor ik iets luchtiger en ook strategischer ben gaan kijken naar mijn bedrijf, is de investering meer dan waard.

Ik zal iedere ondernemer die enigzins twijfelt in het ondernemerschap, aanraden om naar Marjolijn te gaan. Zolang ze nog maar wel voldoende tijd voor mij overhoudt!

BERNADETTE – SALON LYCKA

‘MARJOLIJN LEERT JE ECHT JEZELF TE ZIJN’

Naarmate we het traject startte kwam ik erachter dat je business hangt aan wie bent. En zonder dat helder te hebben, kun je ook niet groeien met je business.

Marjolijn leert je echt jezelf te zijn en te groeien op een manier die past bij jou. Ze voelt wie jij als persoon bent en past het coachingstraject daarop aan. Zo wilde ik meer leren over de wet van aantrekking en spiritualiteit en hoe mij dat kon helpen naar succes. Marjolijn vormt zich naar wat je nodig hebt en heeft altijd de juiste antwoorden en kennis om je te laten groeien naar een heel hoog niveau. Zij gaat zoveel dieper, ze kijkt echt naar wie jij bent en wat jij en je business nodig hebben.

Samen met de fijne vibe en om wie zij is, zou je voor Marjolijn moeten kiezen als je echt op jouw manier wilt groeien.

LARA – LARA DEELT

 

‘MARJOLIJN BIEDT HET OVERALL PLAATJE’

Ik ken Marjolijn al een hele lange tijd en omdat ik haar vriendin ben twijfelde ik om het traject met haar aan te gaan. Maar wat ben ik dankbaar dat ik dat heb gedaan!

Ze weet echt door je heen te prikken en voelt en ziet wat je nodig hebt. Omdat ze gericht is op het holistische en het spirituele biedt ze het overall plaatje.

Ik sta nu veel dichter bij mezelf. Ik ben meer uit mijn hoofd gegaan en luister beter naar mijn lichaam. Ik ben sterker geworden als mens en alles is lichter geworden.

Als je niet gelukkig bent met jezelf, dan vertaalt zich dat ook naar je business. En die balans begint bij je eigen ik. Als dat goed zit, dan volgt je onderneming vanzelf.

De warmte en liefde straalt van Marjolijn af. Zij is mijn grote voorbeeld en het is gewoon heel fijn om bij haar te zijn.

LUCIANA – OLIEWOLKJE

‘MARJOLIJN HEEFT ME GEHOLPEN TE GELOVEN IN MIJZELF’

Ik ben bij Marjolijn gekomen omdat ik graag de volgende stap wilde maken. Next level met mijn bedrijf, alleen ik wist niet hoe!  

Marjolijn is iemand vol energie, ze is ontzettend eerlijk, positief maar ook direct. En dat zorgde voor een goede vibe, om echt te kunnen groeien.

Ik geloof weer in mezelf en ik durf nu kleine stappen te maken in mijn eigen tempo. Ik wilde heel groot en zij heeft me geholpen om het in kleine stukken op te delen, zodat ik juist verder kon groeien.

Dus als je iemand zoekt die echt in je gelooft, en iemand die enorme positiviteit heeft om jou naar de next level te brengen, dan moet je bij Marjolijn zijn!

SHURA – SHURA DANCE

 

‘EEN SUPER TOF TRAJECT WAT IK ECHT IEDERE ONDERNEMER KAN AANRADEN’

Ik had mijn salon inmiddels al 5 jaar maar liep echt letterlijk vast, merkte dat ik met meer tegenzin richting mijn werk ging en niet echt meer een gericht doel had. Het voelde echt alsof ik soms op de automatische piloot aan het werk was.

Eigenlijk al na de eerste sessie met Marjolijn werd mijn passie al getriggerd en dit is tijdens het traject het half jaar daarop volgend alleen maar meer geworden.

Marjolijn is eerlijk, oprecht en een coach met een ontzettende inspirerende creatieve geest. Ik heb helder waar ik nu sta en waar ik de komende jaren wil staan, en dit had ik zonder Marjolijn niet gekund. Het is een super tof traject wat ik echt iedere ondernemer kan aanraden! Dus dankjewel Marjolijn, ik heb ervan genoten!

ROBIN – SALON JIJ

 

‘EEN LIEF EN ALTIJD POSITIEF MENS, DIE INSPIREERT OM DOOR TE GAAN’

Ik heb je ervaren als een mooi inspirerend mens. Positief in elk woord en zet je aan tot mooie plannen en realisatie hiervan. Wie had dit gedacht… 3 jaar enorm hard knokken voor een mooi concept en locatie en telkens werden de deuren dicht gegooid.

Maar dankzij jou werden er openingen gemaakt en heb ik dingen gecreëerd waarvan ik nooit van mezelf had verwacht dat ik die skills had. Beslissingen gemaakt die grote impact hadden.

Maar wat zo fijn was, wanneer ik het even niet meer zag zitten kwam je er weer aan met je enorme dosis positiviteit en liet je me weer geloven in mezelf. En nu zijn dromen werkelijkheid geworden. Dank je wel Marjolijn, je bent een mooi mens en ik hoop dat je vele ondernemers mag inspireren en helpen aan hun droom!

TRUDI – TRUE BEAUTY

 

‘IK KREEG PRECIES WAT IK NODIG HAD’

“Ik ben iemand die wel snel in een high vibe kan komen, maar samen met haar was het gewoon echt vuurwerk! Ze gaf me ook echt precies wat ik op dat moment nodig had…”

KRISTI – WHO’S THAT SPIRIT JUNKIE

 

‘DIT IS MIJN BESTE INVESTERING OOIT GEWEEST’

Naast mijn huidige bedrijf wilde ik graag een tweede bedrijf op gaan zetten maar wist totaal niet hoe ik dit aan moest pakken. Dankzij Marjolijn is me dit in nog geen halfjaar gelukt. Ik heb alleen maar lovende woorden over voor deze vrouw.

Marjolijn begrijpt je op alle vlakken ze weet je een duidelijk inzicht te geven in je bedrijf. Vanaf de start tot een opening ze zal er altijd voor je zijn. En wat ik bijzonder aan haar vind, is dat ze je altijd positief weet te inspireren.Ze is eerlijk, enthousiast, inspirerend en echt een hartverwarmend mens!

Ze zeggen wel eens dit is een goede investering geweest.. voor mij geldt; het traject met Marjolijn is mijn beste investering ooit geweest =)!

VERA – THE I-BROW FACTORY

 

Nieuwsgierig geworden?

Let’s meet!

We hebben allemaal de mogelijkheid om onszelf en ons leven (opnieuw) te creëren. En hoe dichter we bij onszelf blijven, hoe makkelijker dat gaat. In je leven én je business. Druk van buitenaf maakt dan plaats voor balans, nieuwe ruimte en flow. Dit is makkelijker dan je denkt en ik kan je daarbij helpen. 

Plan een gratis en geheel vrijblijvende strategiesessie bij mij en laten we onderzoeken of wij een match zijn!

Marjolijn_Desmet_Boek_Jouw_Sparringsessie
Mariska

‘JIJ GEEFT MENSEN VLEUGELS’

Met jou sparren is altijd een feestje met duizend ballonnen. Je barst altijd van de creatieve ideeën. Maar wat ik het meest aan jou waardeer is je ongelofelijk positieve karakter. Niets is te gek. En nog sterker, als het niet te gek is, dan maken we het wel te gek. Uren kunnen we samen over het ondernemerschap kletsen en het kan mij nooit lang genoeg duren.

Door jou ga ik altijd weer volledig opgeladen, met nieuwe inspiratie, boordevol energie en als een blij ei naar huis. Je hebt van nature een super fijne vibe om je heen waarmee ik me gewoon graag omring.

Jij geeft mensen vleugels. En het bijzondere is, zonder jezelf de hemel in te prijzen. Jij legt de kracht volledig bij de ander. Ik vind je echt een geweldig mens en ik hou van je.

MARISKA – MARISKAVANDAM.NL

 

Marc

‘MARJOLIJN IS HET LONT DAT JE NODIG HEBT’

Marjolijn is een persoon waarvan je er maar een paar van tegenkomt in je leven. Ze weet op haar kenmerkende manier jou te laten zoeken naar de beste versie van jezelf. Dat doet ze met volle overtuiging, met een enorme dosis creativiteit, enthousiasme en vooral een aanstekelijke blijheid.

Dit alles zorgt er voor dat je een stapje harder en meer doet, nog meer je eigen mogelijkheden zoekt, vindt en ook nog eens benut. En het mooie is dat Marjolijn jouw proces ook met beide handen aangrijpt om zelf van te leren en groeien.

Kortom, als je zoekt naar een explosieve groei van jezelf als professional en persoon, dan is Marjolijn het lont dat je nodig hebt.

MARC – BY MARC FOTOGRAFIE

 

Eveline

‘JE KRACHT KOMT VANUIT JOUW NATUUR’

Jouw enorme doortastendheid heeft de meeste impact op mij gemaakt. Door de emotie (het voelen) die je in onze gesprekken hebt kunnen leggen, kon ik de kern boven krijgen.

Dagelijks heb ik nog veel aan jouw coaching. Als ik m’n hoofd laat hangen of denk dat ik iets niet kan, denk ik altijd aan jouw woorden. Dat het antwoord in mijn eigen kracht ligt en ik eigenlijk wel weet wat de oplossing is. Dit geeft mij weer nieuwe kracht om door te gaan.

Jouw enorme enthousiasme om met mensen te werken is bijzonder. Je kracht komt vanuit jouw natuur en dat maakt het echt. Je bent een mooi mens en dat helpt anderen verder.

EVELINE – CRAFTED BY EEF

Ilona

‘DE LIEFDEVOLLE SCHOP ONDER MIJN KONT’

“Wat een waardevolle training, echt een eye opener! Dankjewel Marjolijn voor jouw liefdevolle schop onder mijn kont.

Je hebt het echt voor elkaar gekregen om tot de essentie te komen. Wat is nou echt belangrijk en wat wil ik? Ook: wat heb ik daarvoor nodig? Jij kan als beste helpen om op al deze vragen het antwoord te krijgen.

Bedankt voor de power fuel die je me hebt gegeven voor nieuwe kansen en mogelijkheden!”

ILONA – LIV SKIN CARE

Edyta

‘NIET NORMAAL DIE ENERGIE’

De meeste impact maakt altijd op mij als ik met je over m’n business praat. Dat ik altijd het gevoel krijg dat alles mogelijk is. Dat als ik wat wil, het direct omgezet kan worden in een plan en go!

En je leert me om financiële doelen na te streven. Dat je het dus echt ook voor jezelf moet doen. Je werkt voor een betere wereld maar ook een betere eigen wereld.

Ik krijg bij jou altijd het gevoel “je komt er wel Edyta”. Jij bent zo onvermoeibaar!! Niet normaal die energie. Die mis ik zelf nog weleens door mijn hsp en mijn karakter. Je bent dé business coach voor mij!

EDYTA – HOUSE OF GREEN

 

Vanya

‘MARJOLIJN IS IEMAND VOL ENERGIE EN POSITIVITEIT’

Marjolijn is in staat mij boven mijzelf uit te laten stijgen. Het lijkt erop dat je het allemaal zelf doet en misschien is dat ook zo, maar met een veel beter resultaat dan wanneer je het zonder haar had bedacht.

Marjolijn is iemand vol energie en positiviteit. Dat werkt bijzonder aanstekelijk. Ze is scherp op het ‘waarom’ en vertaalt dat naar mogelijkheden. En in de omzetting van mogelijkheden naar actie stelt ze je de juiste vragen, denkt mee en pakt door.
Kritisch, maar op een prettige en doortastende manier. Een vakvrouw met kennis van haar vak en de ontwikkelingen die daarin spelen.

VANYA – FLUERES & DIVAAN

 

Climmy

‘DUURZAME BRANDSTOF VOOR DE TOEKOMST’

Toen ik bezig was met een ‘next level’ in het communicatievak heeft Marjolijn mij geholpen om mijn missie te vinden: het luisterende gesprek voeren voor een positieve verandering.

In hele korte tijd had ik mijn doelen scherp en zag ik de route met het stappenplan voor me. Het PuurTalk-concept is hieruit voortgekomen, dat echt bij mij past.

Het traject van Marjolijn heeft mij duurzame brandstof gegeven voor de toekomst.

CLIMMY – PUUR COMMUNICATIE

 

Laura

‘MARJOLIJN HEEFT ME GEHOLPEN TE GELOVEN IN MIJZELF’

Ik deed mee met de Ikigai training omdat ik niet meer happy was met de manier waarop het ging met de salon. Ik had geen plezier meer in het werk en was mijn doel kwijt.

Marjolijn is altijd heel positief en inspirerend en ik wist dat zij de persoon zou zijn om mij weer de juiste richting in te sturen.

LAURA – SALON BEAUTIFY

 

Marije

‘JOUW TRAINING WAS ECHT EEN CADEAU AAN MIJZELF’

Net naast mijn kern zat ik. Je weet wat je wil en wat je te doen hebt en toch er net naast zitten. Door deze training kwam ik in mijn kern, het werd scherp.

De manier van kijken raakt de onderwerpen die belangrijk zijn in je leven en dus in je bedrijf. Stap voor stap dat helder te krijgen maakt je stevig in je kern.

Een super waardevolle training die mij vleugels heeft gegeven en ook heel praktisch is. Een cadeau aan mezelf en dankbaar dat Marjolijn dit heeft gecreëerd.

MARIJE – ELEMENTS OF ME